20 Септмври 2018
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6721 BGN
1 GBP = 2.1985 BGN
РЕГИОН
12.10.2017 16:52

Коментари 0 / Видяна 300

Община Сандански бе домакин на инициативата „Мениджър за един ден“

Инициативата „Мениджър за един ден” се проведе за пореден път в Общинска администрация гр. Сандански, която стана домакин на бъдещите мениджъри.

Общо 13 ученика от гимназиалните класове на ПТГ, ПГ „Яне Сандански“ и ЗПГ „Климент Тимирязев“ се включиха в инициативата и с желание и интерес се заеха със сериозните целеви задачи, които стоят пред управляващите в града.

Бъдещите мениджъри бяха посрещнати от секретаря на  общината -Георги Жежев, който разказа накратко за функцията на общината и отделните звена към нея.

Денят на бъдещите мениджъри бе изцяло запълнен с определени ролеви задачи в различни сфери, касаещи работата на Общинската администрация. Бяха сформирани екипи, които в края на деня направиха своите презентации по зададените теми.

Учениците показаха готовност и отговорност при ролева задача за постъпване на работа, познания при изработването на документ, креативност при създаването на презентация, аналитични умения и последователност.

В края на първия работен за бъдещите мениджъри те получиха сертификати за постижение, с които се снимаха за спомен от техния първи работен ден като мениджъри.

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта