23 Август 2019
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.7658 BGN
1 GBP = 2.1347 BGN
РЕГИОН
17.01.2019 10:06

Коментари 0 / Видяна 176

Пиян британец вилня 8 часа в Банско! Преби охраната на стриптийз бар и шамароса местните шерифи

 Пиян британец вилня 8 часа в Банско пред уплашените погледи на 40 полицая! Преби охраната на стриптийз бар "Мулен Руж", шамароса местните шерифи, а полицейския началник се скрил в баничарницата на майка му.

 

Агресивният великобританец, който вилня в заведение в Банско и прояви агресия към униформени е привлечен, като обвиняем за няколко деяния. 28-годишният Л. Джонсън е обвинен за кражбата на мобилен телефон, нарушаване на обществения ред, повреждане на чуждо имущество, оказване на съпротива при задържане, с което е нанесъл лека телесна повреда на полицейски служител при изпълнение на служебните му задължения.

 

28-годишният турист бе задържан от полицията в Банско след сигнал, че буйства в стриптийз бар. Той бил употребил солидно количество алкохол, смесен с наркотици, и проявил агресия и към пристигналите на място униформени, което наложило да бъде изпратено подкрепление. От официалното прессъобщение на ОД на МВР става ясно, че се е стигнало до физическа саморазправа между трима български граждани и четирима англичани.

 

След пристигане на полицията всички са задържани, но след изясняване на инцидента в ареста е оставен само Л. Джонсън. Той е обвинен в това, че за времето от 01:30 часа до 03:00 часа на 15.01.2019 г. в нощен клуб в гр. Банско е извършил кражба на мобилен телефон, с което е нанесъл щета на приблизителна стойност около 1500 лева.

 

Нарушил е грубо обществения ред, като е блъснал витрина на хранителен магазин в гр. Банско, в резултат на което е унищожил около 20 бурканчета с течен шоколад. Л. Джонсън е оказал съпротива при задържането му, при което при изпълнение на служебните ангажименти е причинил лека телесна повреда на полицейски служител.

 

Според източник на британеца бил добре физически подготвен. Заради агресивното си поведение началника на полицията се скрил в баничарницата на майка му и оставил подчинените си в ръцете на ръгбиста.

 

Сигналът е подаден около 02:50 часа в РУ – Банско. Другите участници в боя са А.А. /44 г./ от гр. Сливен, С.Л. /48 г./ от с. Белозем, община Раковски, Б.Н. /42 г./ от гр. Ахелой, както и  Л.С. /27 г./, Д.Л. /25 г./, Г.Г. /27 г./, всички граждани на Великобритания.

 

Близо 8 часа бяха необходими на полицаите да задържат буйстващия турист. Той е продължил с агресивното си поведение и в Спешния център на болницата в Разлог, където е бил заведен със засилена полицейска охрана за взимане на кръвна проба за установяване наличието и съдържанието на алкохол и наркотици в кръвта.

 

Към 10:00 часа на другата сутрин е потърсено съдействие и от РУП-Разлог, наложило се полицейските служители да го вържат за носилката на една от линейките, за да бъде върнат в ареста в РУ – Банско. \Pirinsko.com\

 

Очаквайте пордобности!

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта