15 Юли 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
СПОРТ
20.05.2019 13:30

Коментари 0 / Видяна 506

Засилени мерки за сигурност заради мача „Левски“ - ЦСКА

СДВР предприема мерки за охрана на обществения ред във връзка с предстоящата футболна среща на 21 май между ПФК "Левски" и ПФК "ЦСКА- София". И предупреждава, че в следобедните часове е възможно да възникне временно затруднение в движението в централната градска част на София, съобщиха от пресцентъра на МВР.

 

Футболната среща ще се проведе от 18.00 часа на Националния стадион "Васил Левски". Преди, по време и след провеждането й полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града.

 

На изградени контролно-пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач.

 

Няма да се допускат посетители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет.

 

Униформените ще следят още за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри/.

 

От СДВР приканват зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 16.00 часа. В деня на провеждане на футболния мач, билети на касите на Национален стадион "Васил Левски" няма да се продават.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта