15 Юли 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
ОБЩЕСТВО
23.05.2019 14:56

Коментари 0 / Видяна 307

Мария Неделчева-Габриел: Ние знаем как се отстоява националният интерес

Моят отбор казва „Не“ на омразата, разделението и конфронтацията, заяви водачът на евролистата на ГЕРБ

 

Ние знаем как се отстоява националният интерес в рамките на общоевропейския. Връзката с хората, грижата за най-отдалеченото училище, най-отдалеченото малко земеделско стопанство или млад фермер – са наша всекидневна грижа.

 

И това лице на България в Европа искаме да покажем. Това лице, което сме градили с правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ. Нека изпратим послание, че България се развива и осигурява възможности за всички. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ и СДС за европейските избори Мария Неделчева-Габриел по време на основното предизборно събитие на ГЕРБ в Смолян.

 

По думите ѝ в област Смолян е събрана цялата култура на България със своите талантливи млади хора, предприемачи и работливи кметове. Тя беше категорична, че отборът, на който тя е капитан, казва „не“ на езика на омразата, „не“ на разделението, „не“ на конфронтацията и „да“ Европа да се усеща в най-малкото населено място.

 

„Смолян е сърцето на Родопите и душата на България. На всяка крачка, на всеки ъгъл се усеща това. Не знам как го правите, но вие сте специални хора“, каза на свой ред Андрей Новаков.

 

Той изтъкна гордостта си, че е част от листата, чийто водач е най-успешният еврокомисар. По думите му много от хубавите неща в България от хората вече се приемат за даденост. „Изключително мъдро бе решението преди десет години да поправим пътищата, защото цял град сме загубили в тази война. Ще продължим да правим нови пътища. Ще работим така, че парите за България да се увеличат“, подчерта Андрей Новаков.

 

По думите на Асим Адемов в края на кампанията даже и социолозите са признали, че ГЕРБ и СДС ще победят. „Аз съм горд, че имах възможността да бъда част от един невероятно сплотен отбор. Горд съм, че имаме изключително успешен и авторитетен еврокомисар като Мария Габриел“, отбеляза Адемов.

 

„Горд съм с това, което прави ГЕРБ за толерантността в България. Като пример за толерантност ще посоча себе си - един обикновен учител, който стигна до ЕП. Ние не водим статистика кой е християнин, кой е мюсюлманин. Ние оценяваме хората по техните качества. За толерантност и добруване на Българиюя гласувайте с №12“, призова Адемов.

 

„Оценявам това, че повярвахте и застанахте зад мен. Аз винаги ще бъда зад вас в бъдеще, както вие го направихте. Като гледам пълната зала съм сигурен, че съзидателността и реалните резултати ще победят разрухата и фалшивите новини в тази кампания“, посочи на свой ред кандидатът за евродепутат от Смолян Марин Захариев. „Сигурен съм, че 10-те години, в които ГЕРБ гради доверие в Европа, няма да бъдат пропилени от хора, които неведнъж са фалирали държавата“, завърши той. \tribune.bg\

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта