15 Юли 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
ОБЩЕСТВО
23.05.2019 15:55

Коментари 0 / Видяна 532

Райна Койкова, дизайнер: Все по-малко от абитуриентките залагат на бижута и аксесоари в деня на бала

Все по-малко от абитуриентките залагат на бижута и аксесоари в деня на бала. Това каза Райна Койкова, дизайнер от Благоевград. По думите й причината е, че роклите са с повече дантели, които са 3D и са доста богати.

 

„Това не позволява аксесоари по тях, евентуално някакви обици или цвете за коса от мъниста или камъни“, посочи Райна Койкова. Тя каза още, че дни преди началото на абитуриентските балове, ако има момиче, което не си е закупило все още рокля не трябва да се изпада в паника. „Наистина вече е късно да се ушие, но имаме рокли, които са ни останали от колекцията, така че се намират варианти, дори и да се преработи нещо като модел.

 

Може да се направи бързо корекция. Преди два дни имах случаи с момиче, което останало без рокля. Винаги се намира вариант, дори и в последния ден“, допълни Райна Койкова.

 

Тя коментира, че има абитуриентки, които се притесняват от обличането. „Това е таза, защото доста от роклите имат копчета на гърба, които са около 30 на брой и дори майките на завършващите се притесняват, че няма да могат да ги закопчаят.

 

Така, че в деня на абитуриентската дизайнера трябва да е насреща и да реагира при всякакви ситуации“, добави Райна Койкова.\Focus\

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта