14 Юли 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
ОБЩЕСТВО
23.05.2019 16:57

Коментари 0 / Видяна 2046

Скандален запис разкрива истинските мотиви на съветника Андон Тодоров

 Общинският съветник  и председател на ПП „Зелените“ в Благоевград Андон Тодоров стана за пореден път за смях и затвърди етикета си „КЛОУН на ОБС“ в града, след като преди ден в медийното пространство гръмна аудио запис, в който „честния“ иначе съветник, иска да му бъдат върнати парите, които заедно с брат си дали за изграждането на 33- метровия кръст над Благоевград.

 

„Да дадаеш пари за строеж на кръст, християнски символ и да си ги искаш - СМЯХ!“ , това коментират пък гневно благоевградчани и допълват, че падението на Андон Тодоров е повече от жалко.

 

Безпорен факт е, че  в последно време стана модерно и коварно всеки един опозициоер да плюе управляващите за щяло и не щяло.

 

Този път обаче, Андон Тодоров познат сред местните хора в града като „Дончо-Бали“ удари на камък,заради аудио записа.

 

 В него съветникът  твърди ,че преди време е дал пари на кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов за построяването на 33 метровият кръст над града,както  и че е финансирал футболния клуб на Благоевград.

Ето  и точните думи на „най – достойния „ съвтеник в града Андон Тодоров, които можете да чуете и от видеото по – долу:

 

„Аз предлагам така. Ресто на парите ми. Парите, които съм дал за кръста и Пирин и Региона спира да пише”.

 

И тук логично възниква въпроса - , защо след излизането на този запис, Дончовата медия мълчи,при положение, че в града е обществена тайна, че той е разследван от ДАНС, прокуратурата и МВР за афера и ОПГ ,свързана с него,информират от  местен сайт.

 

Фирмите на Тодоров и свързани с него лица строяли жилищни и бизнес сгради в Благоевград, архитект Тинчев одобравял строежите, напълно незаконосъобразно техният капацитет е увеличаван и Тинчев придобил доста партаменти от сградите на Тодоров. За да се държат в „шах“ и общество, и медии в областта, Тодоров, в съдружие с доста местни журналистки, инвестира крупна сума пари в медийна група с водеща медия информационна агенция „РЕГИОНА“.

 

 По този начин те започнаха невиждана кална и компроматна война срещу община Благоевград и лично срещу кмета Камбитов. Нещо повече – в калната кампания се включиха и пропаднали извън борда политици като Злата Ризова, лидерът на ДСБ Калоян Ханджийски, лидерът на бъдещата партия на Слави Трифонов и бивш фактор в ГЕРБ и в областна управа по времето на ГЕРБ – Валери Смиленов.

 

Стигна се до пресконференция в БТА срещу Камбитов, която обаче направи за смях цялата опозиция и опорочи изобщо опозиционната дейност в Благоевград.

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта