16 Декември 2019
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.763 BGN
1 GBP = 2.3159 BGN
РЕГИОН
13.08.2019 14:06

Коментари 0 / Видяна 302

Приключи ремонтът и модернизацията на сградата на Основно училище „Свети Паисий Хилендарски“ в село Баня

Още по темата: ОбС – Разлог започва нов дебат за излизане от ВиК асоциацията Спряха продажба на пиратки без разрешително в Белица Разлог се гордее със спортните си таланти Започнаха Коледните тържества на детските градини и ясли в Разлог Запалиха коледните светлини в Разлог Кметът на Разлог проведе среща относно свободно пуснатите животни на територията на общината Започва се! Дядо Коледа и Снежанка се качват в теснолинейката до Добринище Срязаха лентата на модернизираната Професионална гимназия по механизация на селското стопанство в Разлог Община Разлог проведе четири обучителни сесии за създаване на клъстер за иновации в агро-продуктите в град Разлог Разлог засиява празнично на 9-ти декември

С финансираните от Община Разлог ремонтни дейности се постигна трайно подобряване на материалната база и цялостна реновация на фасадата на училището.

 

Целта на Община Разлог е да се увеличи делът на обновена и модернизирана общинска образователна инфраструктура и да се създадат по-добри,съвременни условия за обучение на деца и младежи.

 

Изпълнението на ремонта е продължение на целенасочената политика на Община Разлог за интегрирани мерки за трайно подобряване на учебната среда.

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта