19 Септмври 2019
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.7738 BGN
1 GBP = 2.2022 BGN
СТРАНА
11.09.2019 17:03

Коментари 0 / Видяна 244

До днес бе срокът в ЦИК за регистрация за местните избори през октомври

Още по темата: Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов проведе консултации за определяне състава на Секционни избирателни комисии ПП ГЕРБ-Благоевград регистрира днес в Общинската избирателна комисия Атанас Камбитов като кандидат за кмет Венцислав Гърменов замества Красимир Герчев по време на предизборната кампания в община Разлог 13 партии и 3 коалиции в битка за нова местна власт в Сандански Как да проверим в коя избирателната секция да гласуваме БСП утвърди 120 кандидати за кметове за местните избори през октомври Националният съвет на БСП утвърди кандидатурата на Мая Манолова Радослав Тасков оглавява Коалиция „ЕНП СДС БДО“ Благоевград е един от градовете, в които ГЕРБ заложи на успешните си досегашни кметове Тончо Токмакчиев влиза в състезанието за кмет на София

 

До 17:00 часа днес партиите и коалициите, които искат да участват в изборите за местна власт, трябва да са направили своите регистрации и внесли необходимите подписи  в Централната избирателна комисия.

 

Пак до днес, 11 септември кметовете на общини определят местата за обявяване на избирателните списъци и уведомява за това ОИК.

 

От своя страна Общинските избирателни комисии  до днес, с решение трябва да  са определили броя на мандатите на общинските съветници за съответната община.

 

До 16.09.2019г. ОИК трябва регистрира партиите, коалициите, местните коалиции и инициативните комитети за участие в изборите за общински съветници и кметове.

Към момента са назначени  всички 265 общински избирателни комисии.

 

Автор: Магдалена Тренчева, E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта