14 Октомври 2019
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.7673 BGN
1 GBP = 2.2041 BGN
РЕГИОН
09.10.2019 16:32

Коментари 0 / Видяна 192

Десети пореден турнир по тенис на маса в Разлог

Още по темата: Десети пореден турнир по тенис на маса в Разлог Баба Надежда Катранджиева от село Бачево навърши 100 години ! С урок по родолюбие, община Разлог и исторически музей – Разлог продължават с проявите, посветени на празника на града Нова, функционална столова в ОУ „Неофит Рилски“ с. Горно Драглище Разлог ще отбележи освобождението си Транспортираха в благоевградска болница работника, пострадал при взрива на стара граната в Разлог Граната се взриви в пункт за изкупуване на старо желязо в Разлог Община Разлог започна ежегодното почистване на речни корита Община Разлог съфинансира още два успешно приключени проекта на исторически музей – Разлог Община Разлог стартира кампания за събиране на капачки

 

За десета поредна година се проведе Областен турнир по тенис на маса , организиран от Община Разлог и от ПГ по транспорт, Разлог. Турнирът се проведе под мотото „107 години свободен Разлог” и в него участваха общо 7 училища от Разлог, Банско , Якоруда и Белица.

 

Шампиони в категория юноши станаха учениците от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Белица. Второ място заеха „Професионална гимназия по транспорт“ – гр . Разлог , а на трето място се класираха възпитаниците на СУ "Братя Петър и Иван Каназиреви" - град Разлог.

 

В категория девойки най-добре се представиха младежите от „Професионална гимназия по транспорт“ – гр. Разлог, второ място заеха СУ "Братя Петър и Иван Каназиреви" - град Разлог, последвани от „ПГЕЕ“-гр.Банско.

 

Всички спортисти получиха грамоти, лакомства и предметни награди осигурени от Община Разлог. Участниците бяха поздравени от инж. Венцислав Гърменов - временно изпълняващ длъжността кмет на община Разлог и г-жа Емилия Йорданова - директор на ПГ по Транспорт.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта