14 Октомври 2019
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.7673 BGN
1 GBP = 2.2041 BGN
Местни избори 2019
09.10.2019 17:46

Коментари 0 / Видяна 434

Кандидатът за кмет Атанас Камбитов и ЗС „Ал. Стамболийски” подписаха декларация за сътрудничество

Още по темата: Първи арест за търговия с гласове преди местните избори Днес изтича срокът за регистриране по местоживеене за изборите Мартин Бусаров и Светослава Терзиянова ще посрещнат бюлетините за Местни избори 2019 МВР - Кюстендил с важна информация за предстоящите местни избори В МВР е открита денонощна телефонна линия за сигнали, свързани с изобрния процес 17 млн. бюлетини, за малко над 5 млн. лв. ще бъдат отпечатани за предстоящите избори Кандидат-кметът за трети мандат д-р Атанас Камбитов и собственикът на италианската фирма „Гомсил“ обсъдиха развитието на бизнеса в Благоевград Кандидат-кметът за трети мандат, издигнат от ПП ГЕРБ, д-р Атанас Камбитов представи платформата си за управление на Благоевград през следващите четири години и листата с кандидати за общински съветници Кандидат-кметът д-р Атанас Камбитов подписа декларация за сътрудничество с MK „ОБЕДИНЕНА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ“ Димитър Марчев, председател на КТ „Подкрепа“: Работил съм с много кметове, д-р Камбитов е човекът, с който имаме най-добър социален диалог

 

Кандидатът за трети кметски мандат, издигнат от ПП ГЕРБ, д-р Атанас Камбитов, и Димитър Урдев, водач на листата на ПП „Земеделски съюз Александър Стамболийски”, подписаха днес съвместна декларация за партньорство и сътрудничество.

 

Двете страни се обединиха, за да работят заедно за развитието на община Благоевград. За целта те ще си сътрудничат в няколко основни направления, които гарантират просперитета на града.

 

„Използвам случая да благодаря на колегите - г-н Урдев, г-н Корчев, г-н Рашков, г-н Миладинов, за това, че през четирите години на мандата подкрепяха екипа ми и това, което предлагахме като администрация, за да можем да решаваме проблемите на Благоевград.

 

Това е разликата между хората, които подкрепят решението на проблемите и така наречената опозиция, която постоянно оплюва. Тази опозиция повдига проблеми, но погледнете ли в хронология нито едно решение, което е в посока решаване на проблем, не е подкрепена от тях. Аз съм сигурен, че и занапред ще продължим успешно да работим.

 

Декларацията включва четири основни точки, те са общи и са приети от всички като основни приоритети. Всяка декларация, която подписваме със съответните листи, има и специфични други теми”, заяви кандидат-кметът д-р Атанас Камбитов.

Основните теми в декларацията са изграждане на Индустриална зона, по-чиста околна среда и балансирана и устойчива демографска политика, насочена и към възрастните, и към младите хора.

 

„Благодаря, че сте тук на подписването на тази съвместна декларация с г-н Камбитов като кандидат за кмет. Ние наистина го подкрепяхме последните 4 години, подкрепяхме всяка добра инициатива, която имаше от страна на общинска администрация, защото считаме, че това е нашата задача.

 

Всичко онова, което е добро за града, което ще направи Благоевград по-добро място за живот, ние сме длъжни да подкрепим. Не всичко сме свършили, но се надявам инерцията, която имаме от сегашния мандат, да я пренесем в следващия мандат и да свършим още голяма част от работата, която ни предстои”, каза Димитър Урдев, водач на листата на ЗС „Ал. Стамболийски”.

 

Той уточни, че въпросите, които се засягат в настоящата декларация, са принципни. Урдев смята, че всяка от двете политически сили – ГЕРБ, която издига Атанас Камбитов, и ЗС „Ал. Стамболийски” имат своите конкретни решения на проблемите, които са на дневен ред в Благоевград. „Сигурен съм, че всички заедно ще направим така, че наистина да оправдаем доверието, за което се борим пред гражданите на Благоевград. Сигурен съм, че ще имаме тази възможност - да работим добре за Благоевград”, каза още Урдев.

 

Той сподели, че в програма та ЗС „Ал. Стамболийски” са посочени конкретни проблеми и въпроси, които ще предложат за решаване, те са близо 20. „Ние подкрепяме в голяма степен г-н Камбитов заради идейната близост, която имаме при решаването на проблемите. Решаването на тези проблеми от общинския съвет е плод на много повече участници в него.

 

Вярвам, че всички ние, в името на Благоевград, ще намерим онази пресечна точка, в която всеки един от позицията на своите идейни виждания и на програмата, която предлага, защото ние сме последователни в тези наши действия, за да отговорим на нуждите на гражданите на Благоевград”, допълни Димитър Урдев.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта