01 Март 2021
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6121 BGN
1 GBP = 2.1951 BGN
РЕГИОН
16.10.2019 09:13

Коментари 0 / Видяна 1264

26-годишен от Кресна на съд, изнудвал момиче в интернет с голи снимки

Още по темата: Уволниха дисциплинарно началника на полицейския участък в Кресна Абитуриенти от Кресна откриха балната фиеста в Пиринско Няма нов проект за вариант за участъка на автомагистрала Проверяват сигнал за изхвърлени отпадъци в р. Струма при Кресна За да стане светло в душите на всички в община Кресна Общинските съветници от ГЕРБ-Кресна против предложеното от кмета за увеличение на таксата за битови отпадъци Административен съд – Благоевград потвърди избора на кмет на община Кресна Полицията прави проверка на адресните регистрации в Кресна преди местния вот 26-годишен от Кресна на съд, изнудвал момиче в интернет с голи снимки Повишена опасност от падащи камъни в Кресненското дефиле, Предела и Папаз Чаир

 

26-годишен мъж от Кресна бе осъден на 2 години условно заради злоупотреба с данни от Фейсбук на своя съгражданка и файлове с порнографски снимки. 

 

Делото срещу Александър Бойчев се разгледа вчера в Окръжен съд – Благоевград по съкратеното съдебно следствие, при което той призна фактическата обстановка в обвинителния акт.

 

Той е обвинен, че за половин час успял да осъществи чрез персоналния си компютър достъп до Фейсбука на момиче от Кресна, изтрил потребителското й име, парола, телефон и електронен адрес и ги сменил с нови.

 

След това й изпратил съобщения с нейни голи снимки и започнал да я изнудва, че ще ги качи в социалната мрежа.

 

Момичето подало жалба за психотормоза и киберполицаи се заели със случая.

 

При проведеното разследване са иззети персоналният му компютър, в който са открити и 21 файла с порнографски материали, за което му е повдигнато обвинение наред с основното – за киберпрестъпление.

 

Александър Бойчев получи едно общо наказание, което бе редуцирано с 1/3 заради съкратения съдебен процес.

 

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта