25 Май 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
СТРАНА
08.11.2019 18:00

Коментари 0 / Видяна 822

Завърши ремонтът на виадуктите при 17-ти и 18-ти км на АМ

Още по темата: Засилен е трафикът към столицата Ще бъдат ли връчвани фишовете за нарушения директно на пътя Акция на КАТ край Благоевград и граничните пунктове Как пътуваме до съседните страни? Границата ни със Сърбия вече е отворена Предлагат с фиш да се отнема шофьорска книжка и точки Засилен празничен трафик, патрулите на пътя ще са двойно повече Връчване на глоби по интернет – плащаме с карта! Започна се! Хиляди тръгнаха на път за 24-ти май НА ПЪТ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ: Каква ще бъде организацията на движението на местата с натоварен трафик

 

Завърши ремонтът на виадуктите при 17-ти и 18-ти км на АМ "Тракия" в платното за Бургас, съобщиха от Агенцията "Пътна инфраструктура", предава БТА.

 

С приключването на ремонтно-възстановителните работи се осигурява нормалното движение в отсечката от 14-ти до 20-ти км на магистралата, в двете посоки.

 

Пътноподдържащото дружество "Автомагистрали" ЕАД е работило изключително мобилизирано, за да може предвидените дейности да завършат колкото се може по-бързо, преди началото на зимния сезон.

 

На виадуктите при 17-ти км - с дължина 322 м, и при 18-ти км - с дължина 242 м, е рехабилитирана връхната конструкция - пътна плоча и греди. Съоръженията са с нова хидроизолация, асфалтобетонова настилка и тротоарни блокове.

 

Подменени са парапетите и мантинелите. Положена е нова хоризонтална маркировка.

 

В началото на юли приключи ремонтът и на виадуктите при 13-ти и 15-ти км на АМ "Тракия" в посока Бургас, напомнят от пътната агенция.

 

С рехабилитацията на съоръженията значително е подобрена пътната безопасност в този участък от автомагистрала "Тракия". Осигурена е по-висока скорост и комфорт за преминаващите моторни превозни средства.

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта