27 Февруари 2020
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.8043 BGN
1 GBP = 2.3387 BGN
ОБЩЕСТВО
11.12.2019 09:14

Коментари 0 / Видяна 488

Благотворителен базар под наслов „Направи добро“ ще се проведе в ЮЗУ „Неофит Рилски“

Още по темата: Тържествено връчване на дипломите на абсолвентите от Филологическия факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски“ По 150 лв. месечна стипендия за отличните студенти в ЮЗУ „Н. Рилски“ Благоевград Изложба "140 години българска дипломатическа служба" ще бъде представена в ЮЗУ „Неофит Рилски“ Природо-математическият факултет на ЮЗУ организира онлайн състезания с формат на матура Югозападният университет „Неофит Рилски“ привлича студенти с три нови специалности Връчват дипломите на абсолвентите от Факултета по изкуствата Доц. д-р Анна Покровнишка и доц. д-р Диана Захариева представиха изложби в ЮЗУ „Неофит Рилски“ Академичният съвет на ЮЗУ „Неофит Рилски“ избра новите заместник-ректори 1396 лева бяха събрани на благотворителния базар „Направи добро“ в ЮЗУ „Неофит Рилски“ Благотворителен базар под наслов „Направи добро“ ще се проведе в ЮЗУ „Неофит Рилски“

 

За поредна година в Югозападния университет „Неофит Рилски“ ще се проведе благотворителен базар, организиран от студенти от Факултета по педагогика.

 

Благотворителното събитие ще се състои днес от 10:00 ч. във фоайето на Учебен корпус № 1 (етаж 1, централен вход).

Основни инициатори на тазгодишния базар, който ще премине под наслов „Направи добро“, са второкурсниците от Факултета по педагогика.

 

В подготовката на празничните сувенири и храни, активно участие взеха и ученици, учители и родители от две от базовите училища – партньори на Факултета по педагогика - VIII СУ "Арсени Костенцев" и XI ОУ "Христо Ботев" – Благоевград.

 

Освен традиционните коледни сувенири, картички и храни, с помощта на студентите, ученици от Центъра за образователна подкрепа в Благоевград, ще приготвят на място чийзкейк.

 

Със събраните парични средства ще бъдат подпомогнати ученици в неравностойно социално положение от двете училища – VIII СУ "Арсени Костенцев" и XI ОУ "Христо Ботев".

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта