01 Март 2021
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6121 BGN
1 GBP = 2.1951 BGN
РЕГИОН
24.12.2019 10:43

Коментари 0 / Видяна 810

За да стане светло в душите на всички в община Кресна

Още по темата: Уволниха дисциплинарно началника на полицейския участък в Кресна Абитуриенти от Кресна откриха балната фиеста в Пиринско Няма нов проект за вариант за участъка на автомагистрала Проверяват сигнал за изхвърлени отпадъци в р. Струма при Кресна За да стане светло в душите на всички в община Кресна Общинските съветници от ГЕРБ-Кресна против предложеното от кмета за увеличение на таксата за битови отпадъци Административен съд – Благоевград потвърди избора на кмет на община Кресна Полицията прави проверка на адресните регистрации в Кресна преди местния вот 26-годишен от Кресна на съд, изнудвал момиче в интернет с голи снимки Повишена опасност от падащи камъни в Кресненското дефиле, Предела и Папаз Чаир

 

- Бързаме, за да стоплим душите на нашите съграждани - пенсионерите !

 

Така ни отговориха служителите от администрацията в Кресна, когато ги попитахме, каква е тази празнична суматоха около тях. Пъргавите им пръсти сръчно оформяха торбичките, пълни с внимание, любов и грижа, които още днес поемат към своите получатели - всички пенсионери в община Кресна.

 

Голямото сърце на кмета, г-н Николай Георгиев и тази година зарази с Коледно вълшебство служителите от администрацията и всеки от тях не щади време и сили, за да бъдат приготвени повече от 1 400 пакета за възрастните хора в общината и което е по-важно, пакетите да пристигнат навреме до своите получатели.

 

Коледната поща на администрацията в Кресна вече години успешно конкурира лапландската на Дядо Коледа.

 

Всичко се планира предварително, изпипва се всеки детайл, после идва ред на упоритата работа, за да се направят пакетите, а най-накрая са усмивките и сълзите в очите на всички - на онези, които доставят пратките и на тези, които ги получават.

 

За да стане светло в душите на всички в община Кресна !

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта