28 Февруари 2020
1 EUR = 0.5113 BGN
1 USD = 0.5606 BGN
1 GBP = 0.4346 BGN
ОБЩЕСТВО
27.12.2019 08:34

Коментари 0 / Видяна 1478

Ще има ли обжалване в съда на решението на ОИК да остави на длъжност кмета на Благоевград инж. Румен Томов

Още по темата: ВАС решава съдбата на Румен Томов на 11 март Внасят утре във ВАС касационната жалба по казуса „Румен Томов” БСП застават твърдо зад Румен Томов Румен Томов обжалва отстраняването си. Кандидатира се отново за кмет Бусаров: Ще спазим закона и ще прекратим мандата на кмета Томов Съдът с указание за прекратяване правомощията на Румен Томов Съдът даде ход на делото по казуса Томов Започна заседанието по казуса “Томов” Задават ли се нови избори в Благоевград? Премиерът Борисов обжалва решението на ОИК по казуса „Томов“ Първо в Е 79 – две от партиите, подкрепили на изборите кмета Томов, внасят жалби в АС Благоевград

 

Днес изтича срокът,  в който може да бъде внесена жалба в Административен съда срещу решение N 300 на ОИК Благоевград от 20.12.2019, с което членовете на комисията оставиха на длъжността му инж. Румен Томов, кмет на Благоевград.

 

Припомняме, че единствено централите на политическите партии издигнали кандидати за кметове на изминалите в края на октомври местни избори могат да оспорват решението на комисията по съдебен ред.

 

Днес в централата на ГЕРБ Благоевград е свикана пресконференция, в която участие ще вземат областният координатор на ПП ГЕРБ - Благоевград и евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков и народните представители Даниела Савеклиева, Георги Динев, Александър Мацурев, д-р Емил Тончев и Стефан Апостолов. Очаква се тогава да бъде обявено и решението на ПП ГЕРБ относно действията, които смята да предприеме по казуса Томов.

 

Очаквайте подробности.

Автор: Магдалена Тренчева, E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта