28 Февруари 2020
1 EUR = 0.5113 BGN
1 USD = 0.5606 BGN
1 GBP = 0.4346 BGN
РЕГИОН
03.01.2020 09:04

Коментари 0 / Видяна 776

Димитрина Попова е новият лидер на БСП в Сандански

Още по темата: Баба Люба от с. Дамяница чества 100 –годишния си рожден ден Община Сандански отбеляза 147 години от гибелта на Апостола Свалиха Ат. Диманков от шефския пост в ДГС Сандански С възпоменателна церемония Община Сандански ще отбележи 147 години от гибелта на Васил Левски „Виното и жените в античния свят“ в Археологическия музей в Сандански Фестивал на виното събра в Мелник ценители от цяла България Празникът „Златен грозд“ започва в Мелник Изложба “Виното и жените в античния свят“ ще има в град Сандански Още пари за саниране, кандидатстване - до 27 март, град Сандански е в обсега на програмата „Златен грозд“ 2020 – Мелник се включва в кампанията в подкрепа на Никол Дамбова от Сандански

 

БСП в Сандански е с нов временен председател, след като проведената през месец декември редовна конференция бе обявена за нелегитимна от Националната общопартийна контролна комисия.

 

Както “Струма” писа, тогава за временен председател бе избран Андон Ризов. За временен лидер на БСП в община Сандански с решение на Националната общопартийна контролна комисия на социалистите е утвърдена Димитрина Попова.

 

До избор на временен председател на БСП в Сандански се стигна, след като през месец септември миналата година оставка подаде част от ръководството на социалистите в курортната община с председател Снежана Стоянова.  Оставката на Стоянова бе гласувана и приета от конференцията.

 

Новият председател на червените в община Сандански Д. Попова е служител в Общинската администрация в Сандански.

 

Тя е председател на структурата на социалистите в с. Дамяница. Д. Попова ще трябва да организира и насрочи заседанията на местните партийни организации на територията на община Сандански и да проведе изборната конференция на БСП в курортния град, насрочена от Националния съвет на 17 май тази година.

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта