27 Февруари 2020
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.8043 BGN
1 GBP = 2.3387 BGN
СТРАНА
05.01.2020 10:15

Коментари 0 / Видяна 640

Николай Нанков се сгоди

Още по темата: Отмениха концерт на Гвардейския оркестър в зала България заради коронавируса Засега няма промяна в достъпа до здравеопазване на българите във Великобритания Патриотите на крачка от бой в парламента Депутатите изслушват Ананиев и Маринов за мерките срещу коронавируса Държавен вестник обнародва Закона за хазарта Няма да питаме съседите при регистрация на апартамент или стая за гости Само Спортният тотализатор ще организира лотарийни игри Поправките в закона за влизането ни в еврозоната минаха и на второ четене без дебат Депутатите приеха курсът на лева към еврото да остане същият Ратификацията на СЕТА мина на първо четене в парламента

 

Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков е успял да се сгоди в петък, 3 януари, съобщава 24 часа. За събитието съобщи самият той във фейсбук профила си в късния следобед само с една дума: Engaged! (от англ. – “Сгоден”).

 

Нанков продължава да крие от журналистите името на избраницата си, откъде е и каквито и да било подробности за нея. Фейсбук профилът му е пълен само със служебни снимки.

 

Любопитно е и кога точно са си разменили годежни пръстени, след като от 11 до 12,30 ч в петък той участва в пресконференция в МРРБ за водната криза, а почти веднага след това замина за Перник за заседание на кризисния щаб, в който участва.

 

Той бе в Перник и в събота, за да надзирава заедно с икономическия министър Емил Караниколов аварийните ремонти по водопроводната мрежа. И през двата дни Нанков бе разпитван упорито от журналисти какво става с предстоящата сватба, за която се разбра случайно от реплика на премиера Бойко Борисов преди Нова година. Най-вероятно сватбата ще е през май.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта