26 Февруари 2020
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.811 BGN
1 GBP = 2.3522 BGN
ОБЩЕСТВО
05.01.2020 11:04

Коментари 0 / Видяна 10092

Задават ли се нови избори в Благоевград? Премиерът Борисов обжалва решението на ОИК по казуса „Томов“

Още по темата: ВАС решава съдбата на Румен Томов на 11 март Внасят утре във ВАС касационната жалба по казуса „Румен Томов” БСП застават твърдо зад Румен Томов Румен Томов обжалва отстраняването си. Кандидатира се отново за кмет Бусаров: Ще спазим закона и ще прекратим мандата на кмета Томов Съдът с указание за прекратяване правомощията на Румен Томов Съдът даде ход на делото по казуса Томов Започна заседанието по казуса “Томов” Задават ли се нови избори в Благоевград? Премиерът Борисов обжалва решението на ОИК по казуса „Томов“ Първо в Е 79 – две от партиите, подкрепили на изборите кмета Томов, внасят жалби в АС Благоевград

 

 Премиерът Бойко Борисов се зае лично с казуса „Томов“ в Благоевград.

 

Той обжалва решението на ОИК, след като АС в областния център остави без движение жалбите на 4-те партии, заради непълноти и неточности в тях.

 

 Премиерът подписа жалбата от името на ПП ГЕРБ, оставена без движение от съдия Димитър Узунов, тъй като областният координатор Андрей Новаков, не бе представил документ за юридическа правоспособност.

 

Пропуските си отстраниха и другите три партии ПП МИР, „Нова Алтернатива“ и „Свобода“.

 

При така направените поправки по жалбите предстои насрочване на заседание на Административен съд – Благоевград.

 

Както Е-79, писа кметът на града инж. Румен Томов наруши ЗМСМА, работейки като градоначалник, БЕЗ да е заличил работата си като търговец.

 

В Благоевград усилено се коментира,че нови избори със сигурност ще има, тъй като нарушението на чл.41 по отношение на кмета Томов е доказано!

 

Ще бъде ли отстранен Инж. Румен Томов предстои да разберем....                    

 

Автор: Екип, E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта