27 Февруари 2020
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.8043 BGN
1 GBP = 2.3387 BGN
СТРАНА
09.01.2020 10:04

Коментари 0 / Видяна 378

Корнелия Нинова: Не концесии, а общински дружества

Още по темата: Отмениха концерт на Гвардейския оркестър в зала България заради коронавируса Засега няма промяна в достъпа до здравеопазване на българите във Великобритания Патриотите на крачка от бой в парламента Депутатите изслушват Ананиев и Маринов за мерките срещу коронавируса Държавен вестник обнародва Закона за хазарта Няма да питаме съседите при регистрация на апартамент или стая за гости Само Спортният тотализатор ще организира лотарийни игри Поправките в закона за влизането ни в еврозоната минаха и на второ четене без дебат Депутатите приеха курсът на лева към еврото да остане същият Ратификацията на СЕТА мина на първо четене в парламента

 

И в Благоевград председателят на БСП Корнелия Нинова акцентира върху смяната на модела от даване на концесии върху управление от общински дружества. Според нея така ще поевтинеят услугите за гражданите.

 

Искаме общински жилища за младите семейства, професионални училища и подготовка, обвързана с икономиката, за да могат младите хора да работят в града, каза Нинова при откриването на кампанията за кандидата на БСП  Румен Томов.

 

Тя припомни, че в програмата му се предвиждат безплатни детски градини, увеличени бройките за медицински сестри и акушерки в университета, както и откриване на нова специалност - парамедици.

 

Тази идея може да тръгне от Благоевград и да дадете нещо, от което цяла България има нужда, каза още Нинова в Благоевград, откъдето бе избрана за първи път като депутат, а днес заяви, че сърцето й е остава в Пиринския край.\standartnews.com

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта