28 Февруари 2020
1 EUR = 0.5113 BGN
1 USD = 0.5606 BGN
1 GBP = 0.4346 BGN
РЕГИОН
09.01.2020 13:11

Коментари 0 / Видяна 1712

Анна Смилянова е новият управител на Специализираната болница за рехабилитация – Марикостиново

Още по темата: Петрич се преклони пред Апостола на свободата OLAF започна разпити в Петрич на тема строеж или реконструкция е новият музей за 1,5 млн. лв. Европейската служба за борба с измамите ОЛАФ проверява община Петрич Втори двоен „цар“ короноваха в Коларово на Трифон Зарезан Мащабен проект обнови Родилно отделение в Петрич Административен съд – Благоевград обяви частична недействителност на избора на Общински съвет – Петрич Беласица Петрич победи с 2:0 Академия Пандев В Петрич връчиха отличия „Спортист на годината“ ОИК Петрич отстрани кметицата на с.Коларово, сгафила както кмета Томов Наградени бяха участниците в „Станчинарски игри“ 2020 г.

 

След два конкурса, проведени от Министерството на здравеопазването за управител на Специализирана болница по рехабилитация в село Марикостиново е избрана Анна Смилянова-Кайчарова.

 

Тя е участвала и в двата конкурса. Първият, на който се е явила, е била в конкуренция с д-р Перусанова, а на втория неин опонент е била доктор Чешмеджиева от Сандански.

 

Новоизбраният управител заема мястото на дългогодишния управител Катя Андреева, която изкара на този пост четири години след пенсионирането си. Тя се оттегли по свое желание.

 

Анна Смилянова е също дългогодишен кадър на специализираната болница. Тя е заемала длъжността главен счетоводител, но е изкарала и двугодишен курс по здравен мениджмънт.

 

Болничното заведение работи със Здравната каса и по клинични пътеки там се лекуват пациенти от цялата страна, както и от Гърция.

 

Досегашният управител д-р Андреева отива да живее в Банкя, където има семейна вила, след като и съпругът й д-р Тони Ардашев се пенсионира като началник-отделение „Рентгенология“ в петричката болница.

 

„Искам да се отдам на грижите на внучката си Таня, отдавна взех решението си да се оттегля, въпреки че от министерството ми увеличиха двойно възнаграждението, за да остана на поста и да управлявам болницата още една година“, каза д-р Андреева.

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта