28 Февруари 2020
1 EUR = 0.5113 BGN
1 USD = 0.5606 BGN
1 GBP = 0.4346 BGN
РЕГИОН
09.01.2020 16:41

Коментари 1 / Видяна 834

Скиор увисна от лифт на Банско

Още по темата: На 3 – ти март: Лифт карта за 1 лв. в Банско Костадин Дурчов напусна лидерския пост на БСП – Банско ОбС – Банско заседава извънредно днес Народният представител Александър Мацурев се срещна с директора на училището в село Места Банско прекланя глава пред Васил Левски Злато и бронз за таекуондо клуб Хоук – Банско Консултативен съвет по туризма заработи в Банско Банско и турската община Ерзурум ще продължат да развиват взаимоотношенията си Започва реконструкцията на пътя Белица – Семково Вицепрезидентът Илияна Йотова ще направи първа копка на пътя Белица – Семково

 

Скиор увисна от лифта „Бъндерица” в Банско и само бързата реакция на служителите е спасила живота му. Инцидентът е станал в сряда.

 

Едната ска на мъжа започнала да пада и той се опитал да я задържи, потвърди за NOVA Иван Обрейков, маркетинг директор на „Юлен”. Това обаче му изиграло лоша шега и той увиснал от лифта.

 

Служителите на съоръжението забелязали случващото се и спряли лифта. След това го върнали на бавен ход до безопасно място, където да бъде свален.

 

Туристът е бил в добра кондиция и се е разминал само с уплаха.

 

Автор: nova.bg, E79 News
Тагове:

Коментари:

Ралин, 13.01.2020 19:42

Браво на служителите в Банско за професионалната реакция. Иначе този на пръв поглед нелеп инцидент можеше да завърши трагично.

1

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта