28 Февруари 2020
1 EUR = 0.5113 BGN
1 USD = 0.5606 BGN
1 GBP = 0.4346 BGN
СПОРТ
13.01.2020 16:17

Коментари 0 / Видяна 1074

Шест на проби в Пирин

Още по темата: “Пирин” загуби домакински мач от Септември (София) Отново реми за Пирин в последната контрола Пирин с първа загуба в Турция ФК „Пирин“ (Благоевград) обявява Кастинг за Треньори ФК Пирин даде начало на проекта за стадион "Христо Ботев" Пирин с второ реми в Турция Орлетата отлетяха за Турция Най-новото попълнение на Пирин Три дни почивка за орлетата след първия етап на подготовка Ново ръководство на школата на ФК Пирин Благоевград

 

Шест футболисти се присъединиха към подготовката на ФК Пирин.

 

Трима от тях са французи – Райън Ебен Тала, Мохамед Дайха и Мандьо Кейта. И тримата са офанзивни футболисти. Освен тях с отбора ще тренира и молдовецът с български паспорт Иван Чумаченко, който е нападател.

 

  Българските защитници Никола Борисов и Иван Калайджийски, юноши съответно на ЦСКА и Левски , също ще изкарат пробен период.

 

С отбора ще тренират и осем юноши от школата – Асен Трайков, Иван Тасев, Игнасио Вретенарски, Мариян Вангелов, Петър Кепов, Ивайло Тодоров и Асен Либяховски.

 

В близките дни се очаква пиринци да приключат сделка с играч и треньор от острова, които ще се присъединят веднага към отбора.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта