18 Януари 2020
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.7554 BGN
1 GBP = 2.2826 BGN
РЕГИОН
14.01.2020 10:31

Коментари 0 / Видяна 498

Лалка Бенгюзова на гости в Сандански

Още по темата: Мелник се готви за „Златен грозд“ 2020 Община Сандански ще участва на международната туристическа борса „Ваканция и СПА ЕКСПО“ Четирима въдичари от Сандански отнесоха солени глоби Лалка Бенгюзова на гости в Сандански Първият щъркел кацна посред зима в санданското село Струма Жена загина при пожар в Сандански Община Сандански и НЧ „Отец Паисий-1919“, организират Благотворителен концерт в помощ на Никол 19 – годишен улови кръста в Сандански Димитрина Попова е новият лидер на БСП в Сандански Богоявление /Йордановден/ в град Сандански

 

За втори път журналистката ще гостува на читателска публика в град Сандански.

 

В края на 2014 г. тя представи документалната си поредица „Ванга в народната памет“, която включва спомените на 120 съвременници на пророчицата. Миналата година излезе от печат последната, шеста част.

 

2019 година бележи поврат в творческите й занимания. Дебютира с кратки разкази. Сборникът „Жрицата от Нейне“ съдържа странни истории за любовта, приятелството и дълга.

 

Героите пътешестват из дълбините на Вселената, напред и назад във времето. Чрез сънищата и базираните на научни хипотези фантазии, оживява бъдещето, а теориите за кармата и прераждането обясняват поведението и избора на героите.

 

Като нишки в тъканта на повествованието са вплетени главните послания:

 

1) Доброто съществува и винаги накрая побеждава!

2) Любовта е вселенски закон, на който се подчинява целият видим и невидим свят.

 

Срещата с писателката и журналистката Лалка Бенгюзова ще се проведе на 15 януари 2020 г. (сряда) от 17.00 часа в Художествената галерия на Дома на културата.

 

Нека се пренесем в света на авторката и да помечтаем заедно!

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта