28 Февруари 2020
1 EUR = 0.5113 BGN
1 USD = 0.5606 BGN
1 GBP = 0.4346 BGN
СТРАНА
15.01.2020 12:31

Коментари 0 / Видяна 396

Патриотите: Не смятаме да напускаме управлението

Още по темата: Изслушват Бойко Борисов в парламента днес Отмениха концерт на Гвардейския оркестър в зала България заради коронавируса Засега няма промяна в достъпа до здравеопазване на българите във Великобритания Патриотите на крачка от бой в парламента Депутатите изслушват Ананиев и Маринов за мерките срещу коронавируса Държавен вестник обнародва Закона за хазарта Няма да питаме съседите при регистрация на апартамент или стая за гости Само Спортният тотализатор ще организира лотарийни игри Поправките в закона за влизането ни в еврозоната минаха и на второ четене без дебат Депутатите приеха курсът на лева към еврото да остане същият

 

На старта на новия политически сезон „Обединени патриоти“ бяха категорични, че няма да напускат управлението, за да защитят националния интерес на България.

 

Искрен Веселинов посочи, че основен приоритет на малката коалиция ще бъде социалната сфера, както и интеграцията на маргинализираните ромски общности.

 

Той отново изрази несъгласието на „Обединени патриоти“ с ареста на Нено Димов заради кризата в Перник, като подчерта, че има вече нарочен за генерален виновник, но виновниците били десетки.

 

„Не смятаме да напускаме управлението, не защото за нас то е самоцел или сме особено доволни от партньорите си, а защото излезем ли, ще влезе ДПС. Тук сме, за да браним националния интерес и нашето мото е „България над всичко“, прочете в декларация от името на групата Искрен Веселинов.

 

„Абсолютен приоритет ще бъде социализацията на маргинализираните ромски общности. Необходима е да се приеме нова концепция и я изискваме от Министерския съвет.

 

Ще работим за повече патриотизъм в учебния процес, за противодействие на битовата престъпност, за доброволни отряди. Искаме нова наказателна политика и нов Наказателен кодекс, промяна на определението за маловажен случай и разширяване на неизбежната отбрана.

 

Искаме целенасочена политика за поддържане на българската идентичност в традиционните ни общности в чужбина“, изброи приоритети на патриотите той.

 

Съпредседателят на ПГ на ОП добави, че през тази година ще настояват да бъде приет Законът за гражданската несъстоятелност и да се премахне институтът на „вечния длъжник и вечния роб на банки и лихвари“.

 

Автор: "Дарик", E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта