27 Февруари 2020
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.8043 BGN
1 GBP = 2.3387 BGN
ОБЩЕСТВО
17.01.2020 12:08

Коментари 0 / Видяна 1376

Кметът Томов откри обновената сграда на Пето СУ „Георги Измирлиев“ – Благоевград

Още по темата: Нови уволнения в Община Благоевград Кметът Томов даде заден за депото за отпадъци. Общината загуби над 1 млн. лева Базарът за мартеници в община Благоевград заработи Започва кандидатстването за социални жилища в Благоевград Базар на мартеници в община Благоевград Община Благоевград не е одобрена за изграждане на Младежки център по Финансовия механизъм на ЕИП „Благоевград инвест“ на прицел! Закриват ли дружеството? Съкращават 5% от работещите в Община Благоевград, пенсионерите аут Бездомни кучета нападат хора в Благоевград Конкурсите в Община Благоевград отиват на съд

 

Кметът на Благоевград  Румен Томов откри обект Пето СУ „Георги Измирлиев“ – Благоевград финансиран по проект „Обновяване и модернизация на образователната инфраструктура в Благоевград“, също реализиран от бившия кмет д-р Атанас Камбитов.

 

Обновена и модернизирана е материално-техническата база в училището, като е подменена изцяло отоплителната инсталация, боядисани са класните стаи, коридорите и стълбищните клетки, ремонтирани са санитарните помещения.

 

Ремонтирана и възстановена е пожаро-известителната система в училището. Осигурен е достъп до сградата и всички етажи на хора с увреждания. Доставени са мултимедийни проектори и компютри.

 

На събитието по откриване на обновеното училище присъстваха още директорката на училището Мария Котева, секретарката на общината Мария Стойнева ученици, и родители.

 

Директорката на благоевградското школо отправи своите искрени благодарности към своите колеги и ученици и им пожела здраве и много късмет. 

 

Предстои новият кмет да открие и новоизградената от стария управленски екип детска градина „Вечерница“, както и НХГ „Св.св. Кирил и Методий“ – Благоевград.

 

 

Автор: Екип, E79 News; Снимки: Екип
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта