01 Март 2021
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6121 BGN
1 GBP = 2.1951 BGN
РЕГИОН
29.01.2020 17:41

Коментари 0 / Видяна 914

Проверяват сигнал за изхвърлени отпадъци в р. Струма при Кресна

Още по темата: Уволниха дисциплинарно началника на полицейския участък в Кресна Абитуриенти от Кресна откриха балната фиеста в Пиринско Няма нов проект за вариант за участъка на автомагистрала Проверяват сигнал за изхвърлени отпадъци в р. Струма при Кресна За да стане светло в душите на всички в община Кресна Общинските съветници от ГЕРБ-Кресна против предложеното от кмета за увеличение на таксата за битови отпадъци Административен съд – Благоевград потвърди избора на кмет на община Кресна Полицията прави проверка на адресните регистрации в Кресна преди местния вот 26-годишен от Кресна на съд, изнудвал момиче в интернет с голи снимки Повишена опасност от падащи камъни в Кресненското дефиле, Предела и Папаз Чаир

 

РИОСВ - Благоевград и Басейнова дирекция „Западнобеломорски район“ проверяват сигнал за изхвърлени чували с неизвестно съдържание в района на река Струма при пътната отбивка за село Ощава, община Кресна.

 

Сигналът е постъпил тази сутрин на зеления телефон на МОСВ.

 

Експертите са установили, че чували, съдържащи битови отпадъци и отпадъци от опаковки, са изхвърлени по левия бряг на река Струма, непосредствено след моста в посока селата Стара Кресна и Ощава.

 

Част от отпадъците са били в плитчините на самата река.

 

Замърсеният участък е с лесен достъп за автомобили и това е предпоставка за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци. На кмета на Кресна е дадено предписание да почисти установеното замърсяване в седемдневен срок.

Автор: БНТ, E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта