26 Февруари 2020
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.811 BGN
1 GBP = 2.3522 BGN
СТРАНА
14.02.2020 12:18

Коментари 0 / Видяна 466

Китайските лекари откриха начин за лечение на заразените с коронавирус

Още по темата: Първи случаи на коронавирус в Хърватия и Австрия Жена е със съмнение за коронавирус в Русе Изследват двама за коронавирус в Бурагас Искат затваряне на източната граница на Гърция заради коронавируса Отрицателни са резултатите за коронавирус на жената от Пловдив Болнични се издават на всички, които са под карантина заради коронавируса Около 5000 души пътуват от Италия до България всяка седмица МОН препоръчва на училищата отлагане на пътуванията в страните с коронавируса Коронавирусът взе още една жертва в Италия Маринов: Ситуацията в Северна Италия остава обезпокоителна

 

Китайската трансфузионна техника за преливане на плазма от излекувани пациенти с коронавирус COVID-19 се оказа ефективна при лечение на заразените пациенти, съобщава агенция Синхуа, позовавайки се на местни лекари.

 

Ефективността на новото лечение бе обявено на пресконференция от ръководителя на болницата в Ухан.

 

Както обясниха експерти, в плазмата на някои хора, които са се справили с болестта, са открити антитела, които помагат в борбата с коронавируса.

 

В края на декември китайските власти съобщиха за огнище на пневмония с неизвестен произход в Ухан, провинция Хубей. Причинителят на заболяването беше нов вид коронавирус, който Световната здравна организация нарече COVID-2019.

 

Към 13 февруари има 59 493 потвърдени случая на заболяването, които са регистрирани в Китай, а 1 353 души са загинали

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта