06 Април 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
ОБЩЕСТВО
19.02.2020 16:09

Коментари 0 / Видяна 416

Изложба "140 години българска дипломатическа служба" ще бъде представена в ЮЗУ „Неофит Рилски“

Още по темата: ЮЗУ „Неофит Рилски“ отменя учебните занятия за неопределено време Извънредно! В ЮЗУ “Н. Рилски” – Благоевград преустановяват учебните занятия до 15 март Дипломира се випуск 2019 на Филологическия факултет Тържествено връчване на дипломите на абсолвентите от Филологическия факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски“ По 150 лв. месечна стипендия за отличните студенти в ЮЗУ „Н. Рилски“ Благоевград Изложба "140 години българска дипломатическа служба" ще бъде представена в ЮЗУ „Неофит Рилски“ Природо-математическият факултет на ЮЗУ организира онлайн състезания с формат на матура Югозападният университет „Неофит Рилски“ привлича студенти с три нови специалности Връчват дипломите на абсолвентите от Факултета по изкуствата Доц. д-р Анна Покровнишка и доц. д-р Диана Захариева представиха изложби в ЮЗУ „Неофит Рилски“

 

На 21 февруари 2020 г. (петък) от 15:15 ч. във фоайето на Правно-историческия факултет на Югозападния университет "Неофит Рилски" ще бъде представена документална изложба "140 години българска дипломатическа служба", любезно предоставена от Държавния културен институт към Министерството на външните работи.

 

Специален гост ще бъде заместник-министърът на външните работи на Република България Георги  Георгиев.

 

Той ще открие експозицията от четиринадесет табла, които проследяват етапите от историята на новата българска дипломация.

 

Посещението на заместник-министъра на външните работи Георг Георгиев в Югозападния университет е по покана на ръководството на Правно-историческия факултет.

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта