12 Юли 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
ОБЩЕСТВО
20.02.2020 12:20

Коментари 0 / Видяна 3096

Над 15 са задържаните при днешната акция в Благоевград

Още по темата: Паметта на 38 български войни, погребани в гробищния парк на Логодаж, бе почетена с Панахида и поднасяне на цветя Българските автобуси ще преминават през специално обособен коридор на ГКПП „Кулата – Промахон” Правят площадка за домашни любимци в Благоевград Адвокат Теодор Тошев сезира прокуратурата за фалшиви новини Въпреки тримата заразени с COVID -19! Община Благоевград е отворена за граждани Андон Тодоров остава председател на ОбС – Благоевград поне до края на месеца Такса "Смет" за заведенията в Благоевград без промяна Панихида за загиналите за свободата на Македония ще бъде отслужена в църквата „Въведение Богородично“ в Благоевград НПО търсят изход от тежкото положение в Благоевград Паметник на бездомното куче „цъфна“ в Благоевград

 

Над 15 души са задържани при днешната акция на полиция и жандармерия в Благоевград.

 

Това обяви преди минути главният секретар на МВР – Ивайло Иванов.

 

Акцията се провежда на територията на града и близките населени места.

 

"Прибраните лица са от активния крими контингент те са задържани за 24часа и в момента текат следствени действия по установяването на съпричастността им към различни пресътпления от битов характер.",заяви Иванов.

 

Секретарят на МВР определи обстановката в обалстния център като спокойна на фона на останалата част от странта.

 

Припомняме, че тази сутрин Благоевград осъмна под полицейска блокада. В акцията срещу битовата престъпност са включени и следови кучета.

 

Полицейски патрули са разположени на бул. „Дж. Баучер”, на ул. „Полковник Дрангов” на входа на ромската махала „Предел”, на бул. „П.К. Яворов”, на бул. „Димитър Солунски”. Както и на изходите на града.

 

 

Автор: Екип, E79 News; Снимки: Екип
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта