01 Април 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
ОБЩЕСТВО
20.02.2020 12:20

Коментари 0 / Видяна 2960

Над 15 са задържаните при днешната акция в Благоевград

Още по темата: Призовават кмета на Благоевград към действия Областният управител Бисер Михайлов свика спешно кризисния щаб за Коронавируса! На училище по време на пандемия Ударна дезинфекция на учебни заведения в Благоевград срещу COVID-19 Благоевградчани излизат на протест Малки и големи посрещнаха Баба Марта на площада в Благоевград Започват номинациите за "Жена на годината в Благоевград” С Масленица руснаците в Благоевград изпратиха зимата Въжен парк – Благоевград отваря врати на 1 март Община Благоевград отново предаде хората. Винетките остават

 

Над 15 души са задържани при днешната акция на полиция и жандармерия в Благоевград.

 

Това обяви преди минути главният секретар на МВР – Ивайло Иванов.

 

Акцията се провежда на територията на града и близките населени места.

 

"Прибраните лица са от активния крими контингент те са задържани за 24часа и в момента текат следствени действия по установяването на съпричастността им към различни пресътпления от битов характер.",заяви Иванов.

 

Секретарят на МВР определи обстановката в обалстния център като спокойна на фона на останалата част от странта.

 

Припомняме, че тази сутрин Благоевград осъмна под полицейска блокада. В акцията срещу битовата престъпност са включени и следови кучета.

 

Полицейски патрули са разположени на бул. „Дж. Баучер”, на ул. „Полковник Дрангов” на входа на ромската махала „Предел”, на бул. „П.К. Яворов”, на бул. „Димитър Солунски”. Както и на изходите на града.

 

 

Автор: Екип, E79 News; Снимки: Екип
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта