12 Юли 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
ОБЩЕСТВО
20.02.2020 12:56

Коментари 0 / Видяна 2704

Гешев в Благоевград - „Тук няма проблем с битовата престъпност на фона на други населени места в страната"

Още по темата: Паметта на 38 български войни, погребани в гробищния парк на Логодаж, бе почетена с Панахида и поднасяне на цветя Българските автобуси ще преминават през специално обособен коридор на ГКПП „Кулата – Промахон” Правят площадка за домашни любимци в Благоевград Адвокат Теодор Тошев сезира прокуратурата за фалшиви новини Въпреки тримата заразени с COVID -19! Община Благоевград е отворена за граждани Андон Тодоров остава председател на ОбС – Благоевград поне до края на месеца Такса "Смет" за заведенията в Благоевград без промяна Панихида за загиналите за свободата на Македония ще бъде отслужена в църквата „Въведение Богородично“ в Благоевград НПО търсят изход от тежкото положение в Благоевград Паметник на бездомното куче „цъфна“ в Благоевград

 

Главният прокурор на България Иван Гешев бе на посещение в Благоевград днес заедно с главният секретар на МВР Ивайло Иванов.

 

Гешев даде изявление в сградата на Община Благоевград.

 

Той информира за срещите си с представители на изпълнителната власт с цел подобряване на взаимодействието и координацията между институциите и по-добри резултати в борбата с престъпленията от битов характер.

 

Във връзка с проведената днес акция на територията на Благоевград, Гешев подчерта, че като цяло в Благоевград и околните населени  няма такива сериозни проблеми с  битовата престъпност, както в други населени места.

 

Гешев отказа коментар във връзка с позицията на съда по казуса със съдия Миталов и забраната му да влиза в САЩ.

 

На въпрос  във връзка с преглед и ревизия на всички приватизационни сделки и следприватизационен контрол, главният прокурор коментира : „Това беше бандитска приватизация, тя беше криминална и се трансформира държавната собственост по несправедлив начин в частна. Това го знае всеки български гражданин и ние сме длъжни да направим всичко възможно да има справедливост.”

 

 

Автор: Магдалена Тренчева, E79 News; Снимки: Pirinsko.com
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта