01 Април 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
СТРАНА
23.02.2020 14:34

Коментари 0 / Видяна 462

Борисов от джипа: България върви добре по всички критерии

Още по темата: Вижте какво реши Министерският съвет Премиерът Борисов инспектира как летище става паркинг за тирове Кабинетът одобри как да бъдат разпределяни даренията за борбата с коронавируса По предложение на Борисов: ГЕРБ дари 100 000 от партийната си субсидия Премиерът и министрите даряват по 1000 лева от заплатите си на бедни семейства Борисов: Отлагаме данъците до 30 юни, 50 млн. за добавка на пенсионерите Премиерът Борисов провери новия водопровод на Перник Нова мярка: Пенсионерите ще пазаруваат само от 5 до 8 сутрин Държавата затяга мерките: Движение само до работа, аптека и до магазин, полицаи „ще прибират хората“ по парковете Антималарийно лекарство има положителен ефект при пациенти с COVID-19

 

Премиерът Бойко Борисов застана зад волана, за да инспектира строителните дейности на АМ Европа.

 

"България върви добре по всички критерии. Това се оценява от всички институции". 

 

Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на инспекция на строителните дейности на АМ „Европа”. Той публикува видео в личния си профил във Facebook.

 

Заедно с министър-председателя са вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на финансите Владислав Горанов и зам.- министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

 

"Стартираме процедура за разширяване на граничния пункт", каза финансовия министър Горанов, като допълни, че не е ремонтиран откакто е създаден.

 

"В координация с АПИ успяхме да свържем двата пътя", каза Горанов.

 

"Над 10 хиляди автомобила ще минават", каза от своя страна Нанков, а премиерът Борисов заяви, че по магистралата ще е лесно на сърбите да ходят на почивка в Банско.

 

Борисов обясни, че до късното лято ще успеят да приключат с ремонтите.

 

В коментарите на Фич, свързани с демографията, се казва, че колкото повече се забелязва качеството на живот у нас, толкова повече българи се завръщат - това е трайна тенденция, заяви финансовият министър Горанов, като уточни, че от Агенцията съобщили, че ще вдигнат рейтинга на България ако влезе в Еврозоната.

 

"Разпоредил съм на министър Маринов и на главния секретар да се стационират полицейски коли около обектите - това е международен път, ако стане авария да се реагира бързо", добави премиерът.

 

Борисов повтори, че е необходим амбициозен европейски бюджет. "Амбицията да се случват нещата трябва да бъдат захранвани със средства", каза още той.

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта