01 Април 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
СТРАНА
28.02.2020 12:53

Коментари 0 / Видяна 578

Борисов изпрати армията и жандармерията на границата с Турция, за да спрат мигрантите

Още по темата: Вижте какво реши Министерският съвет Премиерът Борисов инспектира как летище става паркинг за тирове Кабинетът одобри как да бъдат разпределяни даренията за борбата с коронавируса По предложение на Борисов: ГЕРБ дари 100 000 от партийната си субсидия Премиерът и министрите даряват по 1000 лева от заплатите си на бедни семейства Борисов: Отлагаме данъците до 30 юни, 50 млн. за добавка на пенсионерите Премиерът Борисов провери новия водопровод на Перник Нова мярка: Пенсионерите ще пазаруваат само от 5 до 8 сутрин Държавата затяга мерките: Движение само до работа, аптека и до магазин, полицаи „ще прибират хората“ по парковете Антималарийно лекарство има положителен ефект при пациенти с COVID-19

 

Армията, жандармерията и граничната полиция спешно са дислоцирани на границата с Турция, за да отбият евентуален мигрантски наплив след повишаване на военното напрежение между Турция и Сирия, обяви премиерът Бойко Борисов.

 

Той заяви, че има много голямо струпване на Одрин и ситуацията с мигрантите е притеснителна.

 

"Сега чакам всеки момент с президента Ердоган да ме свържат", обяви пред министрите премиерът.

 

Министър-председателят не скри, че ситуацията е повече от тревожна.

 

"Към момента си има реална заплаха от събитията, които се случват там. Когато се бият с ракети, хората бягат. Паниката е огромна.

 

А пък едновременно с това си представете да започнат да влизат стотици хиляди мигранти", каза Борисов, при това на фона на заплахите от коронавируса, когато се контролира всеки влизащ в страната.

 

"Притеснителното е, че турските граничари се дръпнаха от постовете, които имаха досега", заяви Борисов.

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта