25 Юни 2021
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6121 BGN
1 GBP = 2.1951 BGN
ОБЩЕСТВО
09.03.2020 16:56

Коментари 0 / Видяна 6494

Махат и ръководителя на ансамбъл „Пирин“?

Още по темата: Борисов: Всички пристигащи в страната ваксини се употребяват веднага Годишен отчет за изпълнението на бюджета представиха в Благоевград Без изненади! „Временните“ директори на детски градини в Благоевград остават за постоянно Конкурсите за директори в Благоевград – приказки с ОЧАКВАН край Ще намали ли Общината „тротоарното право“ за заведенията? Общинската администрация в Благоевград възстанови работата си Радослав Тасков поиска мораториум върху застрояването на зелени площи Отстраненият от ВАС и АС Румен Томов продължава да уволнява! Напрежение в петричкото село Яворница! Ясен Попвасилев ще управлява временно община Благоевград

 

Главният художествен ръководител на ансамбъл „Пирин“ Денислав Кехайов е заплашен от уволнение. Това стана ясно днес по време на пресконференция на кметския екип на Община Благоевград. Още с встъпването си в длъжност кметът Румен Томов поставил задача на Кехайов да организира две задължителни турнета годишно – едното по направлението Благоевград – Варна, а другото по направление Благоевград – Бургас. До сега обаче Кехайов не бил представил програма за турнета на ансамбъла.

Кметът Томов каза пред медиите днес, че дава 2 седмици на Денислав Кехайов да организира концертите. „Ръководителят на ансамбъла все едно управлява завод - 90 души са там. И трябва да идват съответните приходи. Не може така да се работи, ансамбълът струва на общината 1,2 милиона лева“, коментира Томов. /Какво ще се случи след поставения двуседмичен срок… всички журналисти, присъстващи на пресконференцията, се досетиха.  

 

Няма да има началници на отделите „Култура“, „Образование“, „Здравеопазване“, обяви пък зам.-кметът  по хуманитарните дейности Василиса Павлова. Както вече съобщихме, от отдел „Култура“ са освободени петима служители. Причините за това са различни- от забавяне на преписки до прикриване на информация, липса на комуникация, неизпълнени ангажименти, пускане на поздравителни картички за 3 март 15 дни по-рано  и т.н.

  

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта