12 Август 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
ОБЩЕСТВО
10.03.2020 11:54

Коментари 0 / Видяна 1850

Важно за благоевградчани! Обслужват граждани само на гишета

Още по темата: Без изненади! „Временните“ директори на детски градини в Благоевград остават за постоянно Конкурсите за директори в Благоевград – приказки с ОЧАКВАН край Ще намали ли Общината „тротоарното право“ за заведенията? Общинската администрация в Благоевград възстанови работата си Радослав Тасков поиска мораториум върху застрояването на зелени площи Отстраненият от ВАС и АС Румен Томов продължава да уволнява! Напрежение в петричкото село Яворница! Ясен Попвасилев ще управлява временно община Благоевград Да управляваш на инат! Кметът на Благоевград прави фестивал, вместо да подкрепи болниците в града! Дезинфекцират със специализирана техника откритите обществени площи в Благоевград

 

Във връзка с регистрираните случаи на COVID-19 на територията на Р България и Заповед РД-01-117/ 08.03.2020 г. на Министъра на здравеопазването и решенията на Кризисния щаб на територията на община Благоевград, кметът инж. Румен Томов издаде Заповед.

 

На територията на общината се преустановяват посещенията на културни мероприятия, в това число, кина и представления на гостуващия  в гр. Благоевград цирк, спортните мероприятия да се провеждат без публика.

 

Забранява се провеждането на всякакви масови мероприятия, в които участват деца.

 

Прекратяват се посещенията и свижданията в Дома за стари хора, както и във всички социални заведения на територията на община Благоевград.

 

В Общинска администрация Благоевград се преустановяват отворените врати за граждани.

 

Препоръчително е ограничаването на частните мероприятия с масов характер на открито и на закрито.

 

Препоръчва се на всички обществени сгради, в това число търговски обекти, банки, центрове за обслужване на клиенти, автобусният транспорт и др., да предприемат мерки за почистване с дезинфектанти минимум по 2 пъти дневно.

 

Препис от заповедта е връчен за сведение и изпълнение на всички заинтересовани страни.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта