17 Януари 2021
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6133 BGN
1 GBP = 2.1976 BGN
СТРАНА
10.03.2020 12:25

Коментари 0 / Видяна 790

Затопляне на времето в следващите дни

Още по темата: МВР И АПИ: Шофирайте внимателно, има заледени и снежни участъци Проливният дъжд отнесе мост в Разложко До - 15 градуса в неделя Оранжев код за интензивни дъждове е в сила за 6 области в страната Валежите в Западна България спират До минус 10 градуса в края на седмицата Опасност от наводнения в страната Доставят още 25 хиляди ваксини на 4 януари Абсолютен температурен рекорд за деня Облачна събота

 

В следващите дни времето ще се подобри, циклонът, който ни донесе валежите в последните дни си отива и от сряда нещата ще изглеждат доста пролетни.

 

Температурите ще се повишават, а ще има и много слънце. Особено в четвъртък и петък ще измерим температури и до 20 градуса.

 

В неделя от североизток ще нахлува студен въздух и температурите бързо ще се понижат, ще започнат и валежи от дъжд, а в Предбалкана и в планините – от сняг. Очертава се да вали в неделя и отчасти в понеделник.

 

Тогава по високите западни полета и в Западна България ще е студено и мрачно с дневни температури около 3, 5 градуса.

 

В началото на следващата седмица валежите се очертава да спират, времето ще се подобри, но ще остане сравнително хладно, с температури нормални за средата на месец март.

 

Тогава най-високите дневни температури ще са в интервала 8 -13 градуса.

 

В по-далечна перспектива се очертава да посрещнем астрономическата пролет около 22 март със сравнително сухо време, и с най-високи дневни температури около 11, 14 градуса.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта