21 Януари 2021
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6121 BGN
1 GBP = 2.1951 BGN
ОБЩЕСТВО
10.03.2020 16:12

Коментари 3 / Видяна 4702

Христо Михалков е новият началник-отдел "Социална политика"

Още по темата: Годишен отчет за изпълнението на бюджета представиха в Благоевград Без изненади! „Временните“ директори на детски градини в Благоевград остават за постоянно Конкурсите за директори в Благоевград – приказки с ОЧАКВАН край Ще намали ли Общината „тротоарното право“ за заведенията? Общинската администрация в Благоевград възстанови работата си Радослав Тасков поиска мораториум върху застрояването на зелени площи Отстраненият от ВАС и АС Румен Томов продължава да уволнява! Напрежение в петричкото село Яворница! Ясен Попвасилев ще управлява временно община Благоевград Да управляваш на инат! Кметът на Благоевград прави фестивал, вместо да подкрепи болниците в града!

 

Очаквано Христо Михалков е новият шеф на отдел "Социална политика" в община Благоевград. Той е назначен със заповед на кмета Румен Томов вчера. За това, че той ще е новият социален шеф Е-79 нюз информира първа, още след като стана ясно уволнението на доскорошната началничка Елена Стойчева.

 

Новият началник Христо Михалков бе уволнен дисциплинарно, след като в ръководения от него старчески дом в кв. "Струмско" издъхна възрастен обитател. Наско Атанасов бе открит в стаята си в старческия дом на 12 февруари 2014 г. от санитарка, 4 дни след като починал и никой не бе разбрал за смъртта му.

 

Както вече съобщихме, миналата есен Христо Михалков беше кандидат за общински съветник от Български земеделски народен съюз, а на предходните избори през 2015 г. беше в листата на Социалистическа партия „Български път“ заедно с адвокат Александър Мановски и бунтарката Люси Манова. Назначаването на Михалков е в противовес на вчерашното изказване на кметския екип по време на пресконференция, че отделите в Община Благоевград няма да имат началници.

 

Из кулоарите на общинска администрация днес се обсъжда още едно назначение, съобщи Struma.com. Като организатор на културни мероприятия работа във важния отдел започва и протестърката Галя Богданска, специалист в търговията с  щори. Богданска е и един от най-отявлените защитници на кмета Румен Томов в социалните мрежи.

 

Следим кои ще бъдат назначени в културния отдел, чийто служители бяха освободени накуп от новия кметски екип. Мотивите бяха, че отделът е саботирал работата на кмета Томов с редица свои дейтвия и бездействия. 

E79 News
Тагове:

Коментари:

Предположение, 11.03.2020 10:16

Ако досега обвинявахме герберите че хората им са калинки заради фалшиви или купени и уредени дипломи, сега положението е патово. Тези новите протежета на Васи Пав нито имат дипломи, нито знаят къде се намират. Тези са от новите породи калинки без точки. Същите като нея инж. д-р а може и без добавки пред името ако си от нашите. Сигурно такова подобие е и новия здравен експерт. Не видях да пише нещо пред името й. Може да е доц. проф. или акад. и да не искат да комлексират досегашните на поста.

Питане, 11.03.2020 10:08

Трябвало е санитарката да направят шеф, защото тя е героинята открила починалия, даже предложението ми е да я направят главен експерт на здравеопазрането, защото не е много ясно Тренкова какъв точно главен експерт е в тази област. На тази длъжност винаги досега при всички управления са били доктори, при това имена в медицината- д-р Билев, д-р Пандев, а тази Тренкова каква е?

омерзен, 10.03.2020 16:33

Тъжната истина е че Бриндо и Дончо уволняват и назначават в общината.Вече не сме дъно а дълбаем надолу

1

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта