21 Януари 2021
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6121 BGN
1 GBP = 2.1951 BGN
ОБЩЕСТВО
16.03.2020 13:28

Коментари 0 / Видяна 1062

Подаването на заявления за приема на деца в детските градини в Благоевградско се отлага с 30 дни

Още по темата: Годишен отчет за изпълнението на бюджета представиха в Благоевград Без изненади! „Временните“ директори на детски градини в Благоевград остават за постоянно Конкурсите за директори в Благоевград – приказки с ОЧАКВАН край Ще намали ли Общината „тротоарното право“ за заведенията? Общинската администрация в Благоевград възстанови работата си Радослав Тасков поиска мораториум върху застрояването на зелени площи Отстраненият от ВАС и АС Румен Томов продължава да уволнява! Напрежение в петричкото село Яворница! Ясен Попвасилев ще управлява временно община Благоевград Да управляваш на инат! Кметът на Благоевград прави фестивал, вместо да подкрепи болниците в града!

 

Графикът на дейностите по осъществяването на приема на деца в детските градини в община Благоевград ще бъде актуализиран със заповед на кмета инж.Румен Томов, като подаването на заявления ще се отложи с 30 дни (т.е. 16.04.20г), съобразно извънредното положение по време на епидемиологичната криза.

 

В случай на удължаване на извънредното положение в страната, графикът отново ще бъде актуализиран и публикуван на сайта на общината.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта