25 Май 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
ОБЩЕСТВО
16.03.2020 13:28

Коментари 0 / Видяна 620

Подаването на заявления за приема на деца в детските градини в Благоевградско се отлага с 30 дни

Още по темата: Напрежение в петричкото село Яворница! Ясен Попвасилев ще управлява временно община Благоевград Да управляваш на инат! Кметът на Благоевград прави фестивал, вместо да подкрепи болниците в града! Дезинфекцират със специализирана техника откритите обществени площи в Благоевград Започна дезинфекция на автобусните спирки и улици в Благоевград Подаването на заявления за приема на деца в детските градини в Благоевградско се отлага с 30 дни Кметът Томов свиква спешно кризисния щаб Христо Михалков е новият началник-отдел "Социална политика" Христо Михалков оглави отдел "Социална политика" в община Благоевград. Той е назначен със заповед на кмета Румен Томов вчера. За това, че той ще е новият социален шеф. Мястото бе овакантено, след като досегашната началничка на отдела Елена Стойчева бе о Важно за благоевградчани! Обслужват граждани само на гишета

 

Графикът на дейностите по осъществяването на приема на деца в детските градини в община Благоевград ще бъде актуализиран със заповед на кмета инж.Румен Томов, като подаването на заявления ще се отложи с 30 дни (т.е. 16.04.20г), съобразно извънредното положение по време на епидемиологичната криза.

 

В случай на удължаване на извънредното положение в страната, графикът отново ще бъде актуализиран и публикуван на сайта на общината.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта