21 Януари 2021
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6121 BGN
1 GBP = 2.1951 BGN
ОБЩЕСТВО
16.03.2020 13:49

Коментари 0 / Видяна 1476

Започна дезинфекция на автобусните спирки и улици в Благоевград

Още по темата: Годишен отчет за изпълнението на бюджета представиха в Благоевград Без изненади! „Временните“ директори на детски градини в Благоевград остават за постоянно Конкурсите за директори в Благоевград – приказки с ОЧАКВАН край Ще намали ли Общината „тротоарното право“ за заведенията? Общинската администрация в Благоевград възстанови работата си Радослав Тасков поиска мораториум върху застрояването на зелени площи Отстраненият от ВАС и АС Румен Томов продължава да уволнява! Напрежение в петричкото село Яворница! Ясен Попвасилев ще управлява временно община Благоевград Да управляваш на инат! Кметът на Благоевград прави фестивал, вместо да подкрепи болниците в града!

 

По нареждане на кмета на община Благоевград инж.Румен Томов се предприемаха спешни мерки за дезинфекция.

                            

Екипи на общинска фирма „Бострой“, която е ангажирана с почистването на община Благоевград, започна днес дезинфекция на главните пътни артерии като част от мерките за предотвратяване на разпространението на коронавирус.

 

Четири автомобила дезинфекцират улиците, по които се движи градския транспорт.

 

На територията на централна градска част, която е пешеходна зона, дезинфекцията се извършва от два автомобила. Автобусните спирки също са включени в графика, както и кварталите.

 

Умоляваме гражданите да се спазват стриктно въведените противоепидемични мерки.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта