26 Май 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
ОБЩЕСТВО
19.03.2020 10:37

Коментари 0 / Видяна 698

Дезинфекцират със специализирана техника откритите обществени площи в Благоевград

Още по темата: Напрежение в петричкото село Яворница! Ясен Попвасилев ще управлява временно община Благоевград Да управляваш на инат! Кметът на Благоевград прави фестивал, вместо да подкрепи болниците в града! Дезинфекцират със специализирана техника откритите обществени площи в Благоевград Започна дезинфекция на автобусните спирки и улици в Благоевград Подаването на заявления за приема на деца в детските градини в Благоевградско се отлага с 30 дни Кметът Томов свиква спешно кризисния щаб Христо Михалков е новият началник-отдел "Социална политика" Христо Михалков оглави отдел "Социална политика" в община Благоевград. Той е назначен със заповед на кмета Румен Томов вчера. За това, че той ще е новият социален шеф. Мястото бе овакантено, след като досегашната началничка на отдела Елена Стойчева бе о Важно за благоевградчани! Обслужват граждани само на гишета

 

Дезинфекцията на открити обществени площи с цел предотвратяването на разпространението на коронавирус продължава в Благоевград.

 

Извършва се ежедневна дезинфекция на пешеходните зони.

 

Днес, в 07,30 часа екипи от лицензирана фирма със специализирана техника, дезинфекцираха пред сградата на Спешна помощ, пешеходните алеи и пейки, и други площи в двора на благоевградската болница.

 

Дейностите продължиха и в кв. „Струмско“, където се дезинфекцират детските площадки, продължават и в останалите квартални детски площадки.

 

Експертите от община Благоевград, инж.Даниела Палева и инж.Мария Колибарска, контролират днес дезинфекцията на откритите обществени площи.

 

Продължава да се извършва и машинно миене на улиците в Благоевград.

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта