14 Юли 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
РЕГИОН
26.03.2020 10:16

Коментари 0 / Видяна 5998

Нито един болен от COVID-19 в Банско

Още по темата: 15 болни с Covid-19 са настанени в МБАЛ – Благоевград Опашки пред лабораториите в София за доброволни тестове за коронавирус Австрия забрани пътническите полети от България от 15 до 31 юли Само 2 нови случая на COVID - 19 в Област Благоевград през изминалото денонощие До 150 000 лв. за средно големи предприятия за преодоляване на последствията от COVID-19 Рекорд: Над 240 000 заразени с коронавирус има по света за 24 часа Д-р Николова: Положителният PCR тест все още не означава заболяване Секретарят на Изпълнителното бюро на БСП е с COVID-19 77 нови случая на COVID-19 у нас, 7 в Благоевградско Унгария въвежда гранични проверки и карантина за пътуващите

 

Жителите на блокирания Банско засега остават без нови регистрирани случаи на коронавирус, но отдават това на ол инклузива, осигурен от туристическите фирми.

 

Това разказват местни пред NOVA.

 

Няма недостиг на стоки от първа необходимост и лекарства в Банско

 

„Трябва да благодарим на тези фирми, които образуваха този прословут ол инклузив, че успяха да съберат на едно място всички чужденци. Ние тогава се противихме на това нещо, но сега разбираме, че те, без да искат, са го направили добре за нас.

 

В Банско няма нито един болен”, обяснява Любен Пумпалов.

 

Лекари консултират жителите на Банско онлайн

 

„Надяваме се, че през следващия сезон, дай Бог, всичко да е нормално, тази епидемия в световен мащаб да бъде прекратена и те отново да могат да се радват на нашите природни дадености и условия, които осигуряват и хотелиерите и бизнеса в нашия град”, пожела си кметът Иван Кадев.

 

Трети ден от карантината на Банско, над 200 туристи са блокирани (ВИДЕО)

 

А Банско остава под строга карантина. Няма регистрирани нови случаи на заразени с вируса в града, а животът там тече нормално.

 

Част от британските туристи си тръгнаха от Банско с три автобуса

 

Градът вече с нетърпение гледа към началото на следващата седмица, когато би трябвало карантината да бъде вдигната, ако всичко е наред.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта