01 Април 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
РЕГИОН
26.03.2020 10:16

Коментари 0 / Видяна 5258

Нито един болен от COVID-19 в Банско

Още по темата: Удължават извънредното положение до 13 май? В Кюстендил почина 57-годишен пациент с коронавирус 25-годишна жена наруши карантината си ден преди да свърши Депутат осигурява нови аспираторни апарати за болниците в Благоевград, Гоце Делчев и Разлог Транспортираха в инфекциозно отделение заразения с коронавирус от Плоски Разтърсващ разказ на роднина на починалите в Благоевград майка и дъщеря от COVID-19 (Видео) Банско след блокадата – ще има ли ефект от карантината Лекари от Банско прикривали 50 души със симптоми Мъж от Благоевград наруши задължителната карантина Първи заразен мигрант в лагер в Гърция

 

Жителите на блокирания Банско засега остават без нови регистрирани случаи на коронавирус, но отдават това на ол инклузива, осигурен от туристическите фирми.

 

Това разказват местни пред NOVA.

 

Няма недостиг на стоки от първа необходимост и лекарства в Банско

 

„Трябва да благодарим на тези фирми, които образуваха този прословут ол инклузив, че успяха да съберат на едно място всички чужденци. Ние тогава се противихме на това нещо, но сега разбираме, че те, без да искат, са го направили добре за нас.

 

В Банско няма нито един болен”, обяснява Любен Пумпалов.

 

Лекари консултират жителите на Банско онлайн

 

„Надяваме се, че през следващия сезон, дай Бог, всичко да е нормално, тази епидемия в световен мащаб да бъде прекратена и те отново да могат да се радват на нашите природни дадености и условия, които осигуряват и хотелиерите и бизнеса в нашия град”, пожела си кметът Иван Кадев.

 

Трети ден от карантината на Банско, над 200 туристи са блокирани (ВИДЕО)

 

А Банско остава под строга карантина. Няма регистрирани нови случаи на заразени с вируса в града, а животът там тече нормално.

 

Част от британските туристи си тръгнаха от Банско с три автобуса

 

Градът вече с нетърпение гледа към началото на следващата седмица, когато би трябвало карантината да бъде вдигната, ако всичко е наред.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта