07 Юли 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
ОБЩЕСТВО
06.04.2020 11:39

Коментари 0 / Видяна 682

Музей на водата - Благоевград с арт предизвикателство към децата! „Водата и земята“ – нарисувай, изпрати и награда спечели

Още по темата: ВиК – Благоевград апелира: Не поливайте градини и тревни площи с питейна вода Инж.Росица Димитрова направи първа копка на нов дом на ВиК-Благоевград нарушено водоподаване в Добринище, вижте кога Kвартал „Плажа“ в Благоевград остава без вода днес ВиК – Благоевград с важно съобщение за жителите на жк. „Ален мак“, жк. „Еленово” и село Изгрев ВиК - Благоевград започна подмяна на водопроводната мрежа по ул. „Георги Димитров“ в село Полена ВиК – Благоевград подкрепи кампанията „Капачки за бъдеще“ Край на сушата в Перник! Водният режим отпада от днес Спират водата в кв.Ораново заради ремонт Детски празник в Музей на водата – Благоевград

 

 Музей на водата – Благоевград отправя арт предизвикателство към всички деца от предучилищна и училищна възраст.

 

От 7 до 30 април, те могат да изпратят снимка на авторска рисунка на e-mail: art_vik@vikblg.com, както и чрез съобщение в страницата https://www.facebook.com/MuzeiNaVodata, а темата е „Водата и земята“.

 

Участниците следва да посочат от кой град са, име и фамилия, години, телефон за връзка.

 

Инициативата има конкурсен характер, като в нея могат да се включат деца от цяла Благоевградска област.

Целта е вниманието на малчуганите да бъде насочено към водата, която има съществена роля за поддържане на живота на земята.

 

С реализиране на конкурсната инициатива, екипът на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград се стреми да ангажира децата с интересна задача в условия на Извънредно положение.

 

Творбите ще бъдат разгледани от жури онлайн. Ще бъдат излъчени и трима победители. Предвидените награди са:

 

I 3D пъзел - глобус

 

II Пъзел на тема вода

 

III Енциклопедия за водата

 

#StayHome

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта