29 Юли 2021
1 EUR = 1.9558 BGN
1 USD = 1.6121 BGN
1 GBP = 2.1951 BGN
ОБЩЕСТВО
06.04.2020 11:39

Коментари 0 / Видяна 960

Музей на водата - Благоевград с арт предизвикателство към децата! „Водата и земята“ – нарисувай, изпрати и награда спечели

Още по темата: Част от бул. „Васил Левски” в Благоевград с нарушено водоподаване в събота Без вода на ул. „Синчец“ в Благоевград Спират водата на няколко улици в Благоевград, вижте кога Ремонт спира водата в селата Брежани и Полето Спират водата в Брежани и Полето Спират водата на няколко улици в Благоевград, вижте кога Подмяна на ВиК водопровод остава за кратко улица в село Микрево без вода Авариен ремонт спира водата на ул. „Борис Сарафов“ в Благоевград Ремонт оставя част от кв."Еленово" без вода Няколко улици в Благоевград остават без вода

 

 Музей на водата – Благоевград отправя арт предизвикателство към всички деца от предучилищна и училищна възраст.

 

От 7 до 30 април, те могат да изпратят снимка на авторска рисунка на e-mail: art_vik@vikblg.com, както и чрез съобщение в страницата https://www.facebook.com/MuzeiNaVodata, а темата е „Водата и земята“.

 

Участниците следва да посочат от кой град са, име и фамилия, години, телефон за връзка.

 

Инициативата има конкурсен характер, като в нея могат да се включат деца от цяла Благоевградска област.

Целта е вниманието на малчуганите да бъде насочено към водата, която има съществена роля за поддържане на живота на земята.

 

С реализиране на конкурсната инициатива, екипът на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград се стреми да ангажира децата с интересна задача в условия на Извънредно положение.

 

Творбите ще бъдат разгледани от жури онлайн. Ще бъдат излъчени и трима победители. Предвидените награди са:

 

I 3D пъзел - глобус

 

II Пъзел на тема вода

 

III Енциклопедия за водата

 

#StayHome

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта