07 Юли 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
ОБЩЕСТВО
14.04.2020 10:51

Коментари 0 / Видяна 486

Продължава кампанията „Безлихвено плащане“ на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград

Още по темата: ВиК – Благоевград апелира: Не поливайте градини и тревни площи с питейна вода Инж.Росица Димитрова направи първа копка на нов дом на ВиК-Благоевград нарушено водоподаване в Добринище, вижте кога Kвартал „Плажа“ в Благоевград остава без вода днес ВиК – Благоевград с важно съобщение за жителите на жк. „Ален мак“, жк. „Еленово” и село Изгрев ВиК - Благоевград започна подмяна на водопроводната мрежа по ул. „Георги Димитров“ в село Полена ВиК – Благоевград подкрепи кампанията „Капачки за бъдеще“ Край на сушата в Перник! Водният режим отпада от днес Спират водата в кв.Ораново заради ремонт Детски празник в Музей на водата – Благоевград

 

До 24 април продължава кампанията на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград за безлихвено плащане за стари задължения на граждани.

 

Инициативата обхваща сектор „Население“ и в нея не могат да участват държавни, общински и частни юридически лица.

 

Плащанията могат да се извършат във всички касови салони на Дружеството, Български пощи, Изипей, Ипей и по банков път.

 

За потребители, сключили споразумителни протоколи за разсрочено плащане, кампанията е в сила при условие, че бъде заплатен целия размер на задължението по протокола.

 

Задължения, за които са предприети съдебни действия по принудително събиране, не попадат в обхвата на настоящата кампания.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта