25 Септмври 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
РЕГИОН
05.05.2020 14:20

Коментари 0 / Видяна 510

Община Сандански извършва третиране на тревните площи срещу кърлежи и комари

Още по темата: От днес звезди огряват сцената на „Пирин Фолк“ Сандански 2020 Спецакция срещу битовата престъпност в Сандански Тежка авария остави без вода 5000 санданчани МС отпусна 4млн. за ремонт на пътя за Златолист Пожар в санданското село Склаве изпепели стотици декари сухи треви и храсти Ченгета от Сандански в акция “Дрога”! Двама са в ареста Отлив на туристи в Сандански От 1 юли започва приемът на документи за записване на деца в детските градини на Община Сандански Бившият кмет на Сандански Кирил Котев напусна ГЕРБ Последни два дни с 5 % отстъпка при плащане на Местни данъци и такси в Община Сандански

 

Във връзка с провеждането на дезинсекционни и декаризационни мероприятия, Община Сандански информира жителите, че на територията на обществените тревни площи в град Сандански е извършена декаризация /обработка срещу кърлежи/.

 

По график предстои да бъде извършена декаризация и обработка срещу комари и натревните площи в детските градини и ясли на територията на общината, както и на населените места.

 

Евентуално при влошаване на метеорологичните условия, обработките ще продължат в следващите дни.

 

При обработката се използват разрешени за ползване биоцидни препарати, в препоръчителната за употреба концентрация.

 

Препоръчваме отглеждащите пчелни семейства, в района на предстоящите обработки, да ограничат полета на пчелите в посочения период.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта