24 Октомври 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
ОБЩЕСТВО
07.05.2020 21:08

Коментари 0 / Видяна 10310

Румен Томов се върна в кметския кабинет

Още по темата: ВАС решава за Томов в края на януари 2021 година ВАС възобнови делото срещу Томов След 10 дни решават съдбата на Румен Томов като кмет РУМЕН ТОМОВ ОСТАВА КМЕТ ДО ПРОИЗНАСЯНЕ НА КС ВАС отхвърли жалбата на кмета Р.Томов за допълване на решението и спиране на делото му заради Конституционния съд! ОИК – Благоевград отряза мераците на адвокатката на Румен Томов Съдбата на инж. Румен Томов като кмет остава неясна Съдът гледа делото по казуса с Румен Томов АС – Благоевград решава днес съдбата на кмета Томов Румен Томов се върна в кметския кабинет

 

Румен Томов се върна в кметския кабинет. Това стана няколко часа след фалстарта на делото в Административен съд-Благоевград, което бе отложено с мотив, че Томов не е открит, за да бъде призован.

 

Припомняме, че  той не е бил открит от призовкарите на съда на посочения от него адрес. Делото бе отложено за 12 май.

 

Днес по обед Румен Томов, нетърпелив да седне на удобното кметско място отново, промени първоначалното си намерение да изчака съдебното решение и точно в 13.30 часа се върна в кабинета си в Община Благоевград и пое кметските функции.

 

Гражданите на Благоевград обаче все повече недоумяват защо Румен Томов прави всички тези машинации с обжалванията и криенето от призовкарите, само и само да отложи неизбежното. А именно отстраняването му от поста кмет. За къде тоя зор да стои начело на община, за която 5 месеца само тръби колко е зле и как положението е пред фалит?

 

Очаквайте подробности за безпрецедентната ситуация на кметския казус.

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта