07 Юли 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
СТРАНА
14.05.2020 10:15

Коментари 0 / Видяна 396

Народното събрание подновява редовната си работа

Още по темата: РЗИ в Народното събрание, връчват актовете на депутатите без маски Отхвърлиха ветото на президента Пак скандал за носенето на маски в парламента Единодушно депутатите приеха актуализацията на бюджета за държавните гаранции Депутатите се изпокараха заради носенето на предпазни маски Парламентът прие правилата за избор на състава на Комисията за защита на личните данни Ананиев: Трябва да има организация за работата в НС, там средата е рискова Глобяват ГЕРБ и БСП за неспазване на мерките НС трябва да открие процедура за избор на председател и 4-ма членове на КЕВР Веселин Марешки: Трябва да има безплатни лекарства за ученици до 4 клас и пенсионери

 

Народното събрание подновява редовната си работа. Депутатите ще се съберат още в 9 часа, а първа точка в дневния им ред е поисканата от БСП анкетна комисия, която да следи как правителството харчи парите за борба с кризата, свързана с коронавируса.

 

Левицата иска комисията да се оглавява от опозицията и да се отчита веднъж месечно пред българските граждани. От днес работят и съдилищата. Преди ден Висшият съдебен съвет прие правилата за безопасност, по които ще става това.

 

Сред тях - достъп от един вход за участниците в процеса; еднопосочно качване и слизане по етажите; изчакване пред съдебните сгради; дезинфекция; както и всички влизащи в съдебните сгради да носят маски и ръкавици.

Автор: bTV, E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта