07 Юли 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
СТРАНА
15.05.2020 09:04

Коментари 0 / Видяна 372

Кабинетът на първи парламентарен контрол след края на извънредното положение

Още по темата: РЗИ в Народното събрание, връчват актовете на депутатите без маски Отхвърлиха ветото на президента Пак скандал за носенето на маски в парламента Единодушно депутатите приеха актуализацията на бюджета за държавните гаранции Депутатите се изпокараха заради носенето на предпазни маски Парламентът прие правилата за избор на състава на Комисията за защита на личните данни Ананиев: Трябва да има организация за работата в НС, там средата е рискова Глобяват ГЕРБ и БСП за неспазване на мерките НС трябва да открие процедура за избор на председател и 4-ма членове на КЕВР Веселин Марешки: Трябва да има безплатни лекарства за ученици до 4 клас и пенсионери

 

Кабинетът на първи парламентарен контрол след края на извънредното положение

 

Само двама министри от кабинета ще вземат участие в петъчния парламентарен контрол, който ще се проведе за първи път след края на извънредното положение.

 

В предходните два месеца, в които Народното събрание премина в извънреден режим на работа заради епидемията от коронавирус, депутатите отговаряха на въпроси единствено в писмен вид.

 

Първа на трибуната ще се качи министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, към която има отправени два въпроса.

 

Първият е свързан с изграждане на околовръстен път на град Провадия, област Варна, а вторият – с необходимостта от предприемане на ремонт на третокласен път „Юговски разклон-Лъки“, Пловдивско.

 

След нея на депутатски въпрос, свързан Териториално поделение „Държавно горско стопанство Първомай“, ще отговаря министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта