13 Юли 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
РЕГИОН
20.05.2020 08:45

Коментари 0 / Видяна 570

Утре ще стане ясно кога ще отворят детските градини в Община Сандански

Още по темата: От 1 юли започва приемът на документи за записване на деца в детските градини на Община Сандански Бившият кмет на Сандански Кирил Котев напусна ГЕРБ Последни два дни с 5 % отстъпка при плащане на Местни данъци и такси в Община Сандански Археологическите разкопки на Хераклея Синтика ще започнат в началото на юли Кметът на Община Сандански – Атанас Стоянов бе избран за председател на Сдружението на Югозападните общини Шествие на абитуриентите в Сандански Спипаха незаконно такси в Сандански Древен обичай за здраве „оживява“ навръх Еньовден в Сандански Откриха първия в България учебен корпус за термални и СПА процедури в Сандански „Пирин Фолк“ Сандански 2020 ще се състои

 

Във връзка със Заповед на Министъра на здравеопазването, касаеща детските ясли и градини, Община Сандански организира среща с директорите на детските градини.

 

Срещата, инициирана от кмета на Община Сандански – Атанас Стоянов, ще се проведе в четвъртък /21 май/.

 

На нея ще бъде обсъдена готовността на всички детски градини на територията на общината да приемат отново деца, както и процесът на организиране на  работата при спазване на всички противоепидемични мерки, за чийто разясняване ще присъства и представител на РЗИ – Сандански.

 

Община Сандански, заедно с директорите, провежда предварително проучване кои родители са готови да пуснат децата си отново на детска градина.

 

На база на предоставените списъци ще се организира цялата дейност на всяка градина, за да няма претоварване на групите и да се спазят всички препоръки на държавните органи.

 

Още отсега се обмислят идеи как максимално ефективно да се използват помещенията в детските градини, за да има достатъчно място за игра и обучение на всички деца, при стриктно спазване на препоръките да не се струпват твърде много деца на едно място.

 

След срещата ще стане ясно датата, на която детските градини в Община Сандански ще отворят вратите си за най-малките и нетърпеливи да посетят отново своите любими детски градини.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта