13 Юли 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
РЕГИОН
25.05.2020 09:04

Коментари 0 / Видяна 444

Сандански отбеляза тържествено 24 май

Още по темата: От 1 юли започва приемът на документи за записване на деца в детските градини на Община Сандански Бившият кмет на Сандански Кирил Котев напусна ГЕРБ Последни два дни с 5 % отстъпка при плащане на Местни данъци и такси в Община Сандански Археологическите разкопки на Хераклея Синтика ще започнат в началото на юли Кметът на Община Сандански – Атанас Стоянов бе избран за председател на Сдружението на Югозападните общини Шествие на абитуриентите в Сандански Спипаха незаконно такси в Сандански Древен обичай за здраве „оживява“ навръх Еньовден в Сандански Откриха първия в България учебен корпус за термални и СПА процедури в Сандански „Пирин Фолк“ Сандански 2020 ще се състои

 

С тържественост, макар и при спазване на противоепидемични мерки, Община Сандански отбеляза един от най-хубавите български празници. Празничинят ден бе открит от Общински духов оркестър и Мажоретен състав.

 

Кметът на Община Сандански – Атанас Стоянов, награди всички заслужили учители, ученици и културни дейци, поздрави просветителите и съвременните будители на знание и наука, култура и духовност.

 

За отлични постижения и успехи на международни, национални и областни състезания, кметът Атанас Стоянов награди ученици от всички училища в Община Сандански.

 

За успехите на учениците и за принос в образователното дело бяха наградени и заслужили учители в училищата и детските градина на Община Сандански.

 

На церемонията по награждаването, получиха своите награди и победителите в конкурса на Община Сандански – „Родна реч, омайна, сладка“, които със своите видеорецитали показаха талант и любов към българското слово.

 

За принос в съхраняване на духовното и културно наследство бе отличено и НЧ „Отец Паисий-1919“, град Сандански.

 

Творците Иван Гоцев и Румен Божинов също бяха наградени за своя принос в развитието на изкуството. А за заслуги в областта на писателското изкуство бе наградена Катя Ерменкова.

 

С плакети бяха отличени ръководителите на ТС „Празник“, Общински духов оркестър и Фондация „Леб и вино“ за годишнините, които тази година имат.

 

Със своите звънливи гласове ВГ „Звънче“ поздравиха всички учители, ученици просветители по повод празничния 24 май.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта