07 Юли 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
СВЯТ
25.05.2020 14:23

Коментари 0 / Видяна 818

Бум на резервациите за къмпинги на Халкидики от българи!

Още по темата: 30% спад на туристите в Гърция 14 дни под карантина в Гърция, ако на ГКПП „Кулата” дадете положителен резултат за COVID – 19 Важно за туристите в Гърция: €500, ако нямаш QR код Пътуващите за Гърция трябва да попълват специален формуляр Даваме 30 евро на ден на Тасос, 45 – на Халкидики Ген. Мутaфчийcки разпуска на плажа в Халкидики Цените на плажа в Гърция по-ниски от България Гърция върна стотици сръбски туристи, хотелиерите останаха шокирани Първи ден след карантината: 60% от хотелите в Гърция са затворени Отпада карантината за Гърция

 

Собствениците на къмпинги на Халкидики масово получават резервации от български и румънски туристи за почивка още през юни, съобщи кореспондентът на БНР в южната ни съседка.

 

От 1 юни къмпингите в Гърция отварят врати за посетители, но при спазването на строги хигиенни мерки.

 

Според правителствените разпоредби палатките ще трябва да бъдат на разстояние от 6 метра, което ще доведе до значително намаляване на броят им.

 

Цените са по-ниски в сравнение със същия период на миналата година.

 

От 15 юни в Гърция отварят и сезонните хотели за туристи от чужбина.

 

От днес в страната работят заведенията. Много от нощните барове на островите обаче остават затворени, тъй като не могат да осигурят място за спазване на дистанция.

 

Според собствениците нощните заведения няма да работят през целия туристически сезон, защото клиентите им са предимно чужденци, млади хора, които не могат да бъдат принудени да стоят на разстояние.

 

На островите Миконос, Санторини и Родос тези заведения са стотици и са част от атракцията за туристите.\sega.bg

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта