13 Юли 2020
1 EUR = 1.7581 BGN
1 USD = 0.7599 BGN
1 GBP = 0.4441 BGN
СТРАНА
27.05.2020 16:15

Коментари 0 / Видяна 488

Условна присъда за шофьор, причинил катастрофа с жертва

Още по темата: 29-годишният мъж, арестуван на протеста в петък, е пуснат под гаранция Ивайло Иванов: Българската полиция не е враг на народа ВСС поиска спешна среща с президента Румен Радев (На живо) Брифинг на главния прокурор Иван Гешев Зарадзи пакет “Мобилност”! България ще заведе дело пред Съда на ЕС Закриха районните прокуратури в Сандански, Гоце Делчев, Петрич и Разлог Районен съд – Разлог отложи делото срещу Явор Бахаров Оставиха в ареста убиеца на Милен Цветков Делото за смъртта на Чората върви към нова развръзка! Върховният съд ще изслуша експертизата 8 години затвор за Иванчева

 

Окръжният съд в Разград наложи условно наказание от четири години и шест месеца на 31-годишен мъж, причинил катастрофа със загинал, съобщиха от съда.

 

Тъй като обвиняемият призна изцяло фактите и обстоятелствата по обвинителния акт, наказанието съдът редуцира до три години с четиригодишен изпитателен срок.

 

Подсъдимият е лишен и от право да управлява моторно превозно средство за срок от три години и шест месеца.

 

Шофьорът от добричкото село Ловчанци е признат за виновен в това, че на 26 ноември 2018 г. на пътя Русе-Варна, в близост до кръстовището за лознишкото село Гороцвет, е нарушил правилата за движение и по непредпазливост е причинил смъртта на човек.

E79 News
Тагове:

Коментари:

За да напишете коментар влезте в пълната версия на сайта